AGENDA
Arts
Del 12 de gener al 2 de febrer
2018
Centre de Lectura
  • Reus

Exposició 'Vostè és aquí' d'Arnau Casanoves

Nova exposició de l'artista reusenc Arnau Casanoves (Reus, 1988), 'Vostè és aquí', un recull d’obres en la seva majoria inèdites, que, com ja ens té acostumat l’artista, constitueixen una crítica social constant, on els culpables no són els poders fàctics, sinó els actes i les accions de la gent individual. Un missatge ininterromput que sona com un bordó de fons en tota la mostra.

En aquesta ocasió pretén que l’espectador reflexioni sobre les contradiccions d’un món 2.0. Un món caracteritzat per tenir tothom una capa d’invisibilitat teixida de píxels, on les noves tecnologies ens permeten mostrar al món unes emocions de dol o de ràbia mentre comprem a l’estranger productes innecessaris. Un món on podem mostrar diversos alter egos paral·lelament i on darrere d’una pantalla i en la intimitat podem fer aflorar, sense que es noti, la nostra personalitat real, en què la major part de les vegades acaba sent el “JO” per sobre del món.
 

Arnau Casanoves (Reus, 1988) ja fa força anys que té la pintura com el seu principal mitjà d’expressió, tot i que ha treballat altres tècniques com l’escultura, el gravat, la fotografia i la ceràmica, que ha procurat hibridar-les per adaptar-les a la seva expressió i buscar el seu llenguatge personal. Va acabar el grau superior de pintura a l’Escola Massana de Barcelona, també ha fet monogràfics d’escultura i ceràmica, així com estades en diversos tallers d’artistes com el de l’escultor i gravador Ramon Ferran, a Reus; el dels artistes multidisciplinaris Marcel·lí Antúnez i Begoña Egurvide, a Barcelona; i el del pintor Antonio Catalano, a Castagnole Monferrato (Itàlia).

Inauguració: 

Divendres 12 de gener, a les 19:30h

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Exposició 'Vostè és aquí' - Arnau Casanoves

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 24 de gener, 22:30h
Lleida
Exposició 'Fams i abundàncies'
Del 24 de novembre al 31 de gener
Tortosa
Del 27 de gener a l'1 de maig
Torroella de Montgrí
Salvatge
Divendres 26 de gener, 19h
Tàrrega
'Psicosi de les 4:48' de Sarah Kane, amb Anna Alarcón
Diumenge 28 de gener, 18h
Reus
Exposició 'Lo tros' d'Andrei Moldovan
Del 26 de gener al 25 de febrer
La Ràpita
Edith Shaar
Dissabte 3 de febrer, 11h
Juneda
Tragèdia al call
Diumenge 4 de febrer, 10:30h
Tàrrega