AGENDA
Arts
Exposició 'Vostè és aquí' - Arnau Casanoves
2018
Del 12 de gener al 2 de febrer
  • Reus
Centre de Lectura

Exposició 'Vostè és aquí' d'Arnau Casanoves

Nova exposició de l'artista reusenc Arnau Casanoves (Reus, 1988), 'Vostè és aquí', un recull d’obres en la seva majoria inèdites, que, com ja ens té acostumat l’artista, constitueixen una crítica social constant, on els culpables no són els poders fàctics, sinó els actes i les accions de la gent individual. Un missatge ininterromput que sona com un bordó de fons en tota la mostra.

En aquesta ocasió pretén que l’espectador reflexioni sobre les contradiccions d’un món 2.0. Un món caracteritzat per tenir tothom una capa d’invisibilitat teixida de píxels, on les noves tecnologies ens permeten mostrar al món unes emocions de dol o de ràbia mentre comprem a l’estranger productes innecessaris. Un món on podem mostrar diversos alter egos paral·lelament i on darrere d’una pantalla i en la intimitat podem fer aflorar, sense que es noti, la nostra personalitat real, en què la major part de les vegades acaba sent el “JO” per sobre del món.
 

Arnau Casanoves (Reus, 1988) ja fa força anys que té la pintura com el seu principal mitjà d’expressió, tot i que ha treballat altres tècniques com l’escultura, el gravat, la fotografia i la ceràmica, que ha procurat hibridar-les per adaptar-les a la seva expressió i buscar el seu llenguatge personal. Va acabar el grau superior de pintura a l’Escola Massana de Barcelona, també ha fet monogràfics d’escultura i ceràmica, així com estades en diversos tallers d’artistes com el de l’escultor i gravador Ramon Ferran, a Reus; el dels artistes multidisciplinaris Marcel·lí Antúnez i Begoña Egurvide, a Barcelona; i el del pintor Antonio Catalano, a Castagnole Monferrato (Itàlia).

Inauguració: 

Divendres 12 de gener, a les 19:30h

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 23 de maig, 22:30h
Lleida
Exposició La Festa a la porta de casa Reus
Del 15 de maig al 10 de desembre
Reus
Manreses
Del 18 de maig al 3 de juny
Manresa
3a Mostra Art i Flors i Balcons - Alcanar 2018
Del 5 al 22 de maig
Alcanar
Exposició 'Cartells Teatrals Modernistes'
Del 4 al 27 de maig
Valls
Del 19 de maig a l'1 de juliol
La Bisbal d'Empordà
Exposició 4x4
Del 5 de maig al 8 de juliol
Subirats