Activa't
,
2018
Divendres 4 de maig, 19:30h
Biblioteca Central Xavier Amorós
Reus

TEDxReus 'El NO RES va menjar-se FANTASIA i els seus habitants'

 En el marc dels debats del TEDxReus, debat 'El no-res va menjar-se fantasia i els seus habitants', a càrrec de Jordi Folck, escriptor, creatiu i professor universitarii.

Sinopsi: 

La literatura infantil i juvenil, la ventafocs de la literatura interessa a ben poca gent; de no ser per les lectures obligatòries els infants preferirien dedicar el seu temps a les pantalles. I no obstant les primeres lectures formen en sensibilitat, en imaginació, en sentit de la justícia, en valors, enriqueixen el vocabulari i augmenten la comprensió de mons existents o inexistents.

Tot i així per què els mitjans de comunicació obliden llibres i autors? Per què els infants no els inclouen a la seva carta als Reis o per què els pares no tenen l’hàbit de visitar en família llibreries i biblioteques quan els llibres, com va escriure el filòsof José Antonio Marina s’haurien de vendre en farmàcies?

Programa: 

Per parlar-ne es projectarà una xerrada TED per tot seguit, juntament amb el públic, s'obrirà un debat moderat per Jordi Folck.

Preu: 

Entrada gratuïta amb reserva prèvia (reserva entrada).

Organitza: 

TEDxReus

Més informació: 

Facebook TEDxReus

 

  • imatge de control 1per1