Espectacles
,
2019
Divendres 8 de febrer, 21h
Teatre Fortuny
Reus

Espectacle 'Nacidos para bailar' de Los Vivancos

Espectacle 'Nacidos para bailar', el nou show de Los Vivancos, una gran producció en què la dansa, l’humor, les arts marcials i el virtuosisme musical donen forma a una obra que barreja un espectacular atletisme amb un impactant eclecticisme artístic. Un espectacle que combina flamenc, el metal i una orquestra simfònica amb interpretacions musicals en directe, un vestuari d’alt disseny i una elaborada producció tècnica.

Sinopsi: 

Per al muntatge d'aquest espectacle, Los Vivancos s'han envoltat d'un equip creatiu de primer nivell. El vestuari combina la tecnologia futurista d'E-Tecnileds amb exclusius dissenys de la firma de moda artesanal Vass Eivissa i complements de cuir de Leather Designs, que ha vestit a artistes com Madonna i Beyoncé. En l'escenografia, que uneix risc amb efectes especials, han comptat amb l'assessorament tècnic de l'enginyer espacial de la NASA Eduardo García Llama, qui ajuda a fer que l'escenografia s'integri com a element actiu.

La potent companyia Los Vivancos, formada per set germans amb noms bíblics: Elías, Judah, Josua, Cristo, Israel, Aaron i Josué, porten al Teatre Felip Pedrell el darrer espectacle de la trilogia: Nacidos para bailar, amb la qual han visitat 200 ciutats de 37 països i han fet vibrar 1.800.000 espectadors.

Preu: 

40, 35 o 20€ | Compra entrades aquí (enllaç)

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar