Arts
,
2021
Del 4 de desembre de 2021 al 31 de gener de 2022
aldTU
Reus

Exposició 'Arqueologies del present'

En el marc del cicle 'Les Condicions Idònies', exposició 'Arqueologies del present', on s'hi mostren obres d'Albert Bayona, Toni Giró, Enric Maurí, Vanessa Pey i Aureli Ruiz.

Comissariada per: 

Aureli Ruiz

Sinopsi: 

Albert Bayona a 'Piętro 8', conjuga la temporalitat amb diferents suports i sistemes d'enregistrament de material audiovisual enregistrat des d'un espai públic o privat, amb una mirada morbosa, provocadora o ingènua.

'Biga' de Toni Giró posa l'accent en les dificultats implícites a la traducció, la qual, per mitjà de jocs de paraules i artificis visuals portats al paroxisme literal, revela la seva imperfecció i, en bona part, la seva impossibilitat. 

'La caseta i l'hortet' d'Enric Maurí, és un projecte que parteix de l'ideari de Francesc Macià i de com aquesta idea es perverteix principalment a partir dels anys seixanta a Catalunya i molt especialment a l'àrea del Montseny on les grans finques van ser urbanitzades i víctimes d'una especulació salvatge, tot reduint de manera irreversible l'espai verd i agrícola.

Vanessa Pey a través de la imatge fotogràfica de gran format i del vídeo, crea representacions altament emotives que articulen els desigs i trastorns de la humanitat, de les arquitectures que ens sostenen, de les geografies sensorials que ens envolten. 

Aureli Ruiz posa en acció un dels referents que han configurat les seves instal·lacions: els afectes, la comunicació, els tòpics, els llocs comuns.

Més informació: 

Web aldTU

  • imatge de control 1per1