Arts
,
2021
Del 7 d'octubre al 6 de novembre
Museu Salvador Vilaseca
Reus

Exposició 'Llambordes, l'art urbà entra al Museu'

Exposició 'Llambordes, l'art urbà entra al Museu', una mostra que vol explicar què hi ha darrere de Llambordes, un projecte que té per objectiu el foment de l'art urbà entre els i les joves així com apropar aquesta disciplina a la població en general.

Els visitants no veuran un recull de fotografies de les obres que s'han fet durant aquests anys al carrer, ja que aquestes es poden visitar als seus emplaçaments, sinó que el que es trobaran són les entranyes del projecte; veure i entendre que hi ha darrera i com aquest projecte es va creant a partir dels interessos dels i les joves artistes d'art urbà de la ciutat.

L'exposició es vertebra en 4 espais diferents: difusió dels subprogrames i accions que s'han desenvolupat, una localitzador de totes les intervencions que s'han realitzat, un espai d'experimentació i de creació i un espai audiovisual on els artistes expliquen la seva visió sobre l'art rubà.
Durant el mes que l'exposició restarà oberta, diferents artistes crearan obres en directe que es penjaran a la mateixa sala. D'aquesta manera, caviarà respecte el dia de la inauguració.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Ajuntament de Reus

Més informació: