Espectacles
,
2021

Òpera 'El barber de Sevilla'

Òpera 'Il barbiere di Siviglia' de G. Rossini, una peça que ha perdurat en el temps com una de les obres més reeixides de la història de l’òpera, una nova producció de la Fundació Òpera de Catalunya, fresca i divertida sota la direcció d’escena d’en Pau Monterde i Miquel Gorriz com a director assistent.

Compta, com sempre, amb els millors professionals del país en el seu elenc artístic. Hi haurà el baríton César San Martin en el paper de Figaro, la soprano valenciana Carmen Romeu serà Rosina, el jove tenor colombià Pablo Martínez en el paper de Conte d’Almaviva, el baríton argentí d’àmplia formació Fernando Álvarez serà el Dottor Bartolo. Finalment el baix Jeroboam Tejera en el paper de Don Basilio i la soprano barcelonina Eugènia Montenegro serà Berta.

La direcció musical correra a càrrec del director musical de la FOC, el mestre Daniel Gil de Tejada. Com sempre la producció anirà acompanyada de l’Orquestra Simfònica del Vallès i del Cor dels Amics de l’Òpera de Sabadell, i la direcció artística de la producció i el projecte de Mirna Lacambra.

Sinopsi: 

L’acció se situa a Sevilla, a finals del segle XVII. Rosina, una noia bella i orfe es troba privada de la seva llibertat. El seu tutor, la té tancada a casa i només la deixa anar a missa, amb l’esperança de casar-s’hi algun dia. Ella, però, està enamorada d’un jove comte  que farà tot el que estigui a les seves mans per acostar-se i casars’hi. Tot gràcies a l’ajuda del barber de Can Fígaro, el mateix que va inspirar ‘Les noces de Fígaro’, cèlebre òpera de Mozart.

 

Preu: 

Entre 15 i 45€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Direcció musical: Daniel Gil de Tejada
Direcció d'escena: Pau Monterde
Intèrprets: César San Martín, M. Carlem Romeu, Pablo Martínez, Fernando Álvarez, Jeroboám Tejera, Eugènia Montenegro i Pau Camero
Cor: Cor Amics de l'Òpera de Sabadell
Orquestra: Orquestra Simfònica del Vallès

Organitza: 

Fundació Òpera Catalunya