Activa't
,
2021
Dies 2 i 3 d’octubre
Diversos espais
Reus

Reus Ocult

Nova edició del Reus Ocult, amb visites a espais exteriors i rutes per la ciutat amb l'objectiu de mostrar i valorar el patrimoni, així com fomentar l’esperit crític dels assistents a les visites.

La situació sanitària ha fet que l’associació aposti, tal com ja va fer l’any passat, per oferir visites i rutes exteriors, prioritzant així la seguretat dels assistents. En aquest mateix sentit, també s’ha optat per mantenir el format d’aforament limitat i inscripció prèvia que ja es va utilitzar en l’última edició.

En l’edició d’enguany s’ofereix un total de 6 espais totalment nous que tenen com a denominador comú un immerescut caràcter secundari i fins i tot marginal o totalment desconegut per a la majoria de la ciutadania. Façanes que veiem inconscientment però que no mirem acuradament, com la de la plaça del Pintor Fortuny, d’autor de primer ordre de nom per a molts desconegut, elements patrimonials amagats, mutilats, marginats, com la muralla del segle XIX... que intentarem fer presents per a tots aquells que ens acompanyin i que esperem que així puguin ser reivindicats, estimats i protegits. En un d’ells, el Pont de Calderons, fins i tot hi haurà la possibilitat de contribuir de forma explícita a recuperar-ne la visibilitat amb eines que l’Associació posarà a disposició dels assistents.

Programa: 

Consulta espais i horaris aquí (enllaç)

Preu: 

Gratuït

Inscripcions: 

Cal fer inscripció prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Associació Espais Ocults

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1