Espectacles
,
2021
Dies 10 i 11 d'abril
Bravium Teatre
Reus

Teatre 'Confinament survivors'

Teatre 'Confinament survivors', un cabaret esbojarrat protagonitzat pels Capdevila, un llinatge de vedettes Catalanes (o així s'anomenen). La tieta Maria Lluïsa, també coneguda com "La Mega Pubilla" i ex vedette d'El Molino de Barcelona, porta el pes (mai millor dit) de la "Revista", l'elegància i el bon humor.

Un Cabaret ple de lluentons, plomes, cuplets i mal de caps familiars.

Horari: 

Dissabte 10 d'abril: 19:30h
Diumenge 11 d'abril: 18h

Sinopsi: 

Caroline Capdevila, neboda de la Maria Lluïsa i última generació de la saga, enlluerna a tot aquell que la mira, ja que aporta la sensualitat, la bellesa i un caràcter de aquí te espero.

Eudald Capdevila, marit de la Caroline, gerent d'una oficina de "La Caixa" i productor de l'espectacle, també és llança als escenaris com a mestre de cerimònies per posar ordre en aquest guirigall.

Per últim, la Felisa Vidal i Sunyer, veïna de replà i fan de la família, sempre assisteix a les actuacions dels Capdevila per donar un cop de mà entre bambolines i mai pot evitar fer de les seves a ple show.

Junts hauran de fer entendre a la tieta Maria Lluïsa que el nou i primer xicot que té no agrada a la resta de la família i no precisament per la diferència d'edat, sinó per les estranyes circumstàncies "confitades" en les que van iniciar la relació.

Preu: 

 

12€ general | 10€ socis
Comprar entrada aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1