Espectacles
,
2021

Teatre 'Dobles parelles'

Teatre 'Dobles parelles' a càrrec de La Tramoia Teatre, una comèdia àcida sobre la quotidianitat d'una parella… de la parella, en general. Els somnis, les pors, les inseguretats, els conflictes, els records i les relacions i vida social fora de la parella es posen sobre la taula… on no s'hi poden posar els peus.

Es tracta del tercer text que s'estrena de l'actor vila-secà Robert Rodríguez. El primer va ser 'Resguard Doc' (2018), una comèdia d'embolics dialèctics que s'inspirava en l'aclamada 'Reservoir Dogs', l'opera prima de Quentin Tarantino. L'any 2019 estrenava una peça de microteatre titulada 'Suïcides', la qual va obtenir el segon premi al I Concurs de Microteatre de Santa Oliva.

Sinopsi: 

L'univers d'una parella està en constant transformació. Les distàncies s'eixamplen a partir del Big Bang primigeni, l'enamorament inicial deriva en estima profunda, el desfici de les primeres trobades ara és una simple rutina, les manies de Venus no s'entenen a Mart i viceversa.

La comunicació s'estronca per les interferències externes. De vegades falta oxigen a l'atmosfera i tot això es complica quan s'entra en contacte i es col·lisiona amb altres universos, de naturalesa diferent, i que l'envolten i l'afecten.

Un vespre qualsevol. Una parella qualsevol. Un pis qualsevol. La Natàlia i el Xavi arriben a casa després d'una jornada de feina especialment dura. Per fi es troben a casa, al seu refugi. Un dia més… i un dia menys.

Preu: 

 

10€ general | 8€ socis
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Orfeó Reusenc i La Tramoia Teatre

Més informació: