Jump to navigation
Dissabte 20 d'abril, 16:30h
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Jornades gastronòmiques A Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana, que compten amb la participació de 18 restaurants que oferiran diverses receptes protagonitzades pels bolets, l'ingredient insígnia de la temporada, maridades amb vins de la Terra Alta dels Cellers Tarroné i ben regades amb oli DOP Siurana.
> Restaurants participants: Bar Restaurant Toribo | Restaurant Cal Serret | Moto Sport Café | Flaps Cafè | Restaurant l'Estel | Restaurant El Círcol | El Racó de JP | Peixateries Velles | Atzucac | Braseria Café Teatre del Centre | Cal Gallissà | Mirall de Tres | la Caseta de les piscines | Txaranga | Xibarri | El Carbó Restaurant | Singlot | Casa Coder.
> Consulta les propostes que ofereixen aquí (enllaç)
AEH Reus i El Tomb de Reus
Reus Promoció i Cellers Tarroné
Web DOP Siurana Web AEHT Facebook AEHT Facebook Ajuntament de Reus