Menjar i beure
,
2022
Del 4 al 20 de novembre
Establiments participants
Reus

Jornades 'A Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana'

Jornades gastronòmiques A Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana, que compten amb la participació de 18 restaurants que oferiran diverses receptes protagonitzades pels bolets, l'ingredient insígnia de la temporada, maridades amb vins de la Terra Alta dels Cellers Tarroné i ben regades amb oli DOP Siurana.

> Restaurants participants: Bar Restaurant Toribo | Restaurant Cal Serret | Moto Sport Café | Flaps Cafè | Restaurant l'Estel | Restaurant El Círcol | El Racó de JP | Peixateries Velles | Atzucac | Braseria Café Teatre del Centre | Cal Gallissà | Mirall de Tres | la Caseta de les piscines | Txaranga | Xibarri | El Carbó Restaurant | Singlot | Casa Coder.

> Consulta les propostes que ofereixen aquí (enllaç)

Organitza: 

AEH Reus i El Tomb de Reus

Col·labora: 

Reus Promoció i Cellers Tarroné

Més informació: 

Web DOP Siurana
Web AEHT
Facebook AEHT
Facebook Ajuntament de Reus

  • imatge de control 1per1