Espectacles
,
2022
Dimarts 10 de maig, 20:30h
Teatre Fortuny
Reus

Òpera 'Rigoletto'

Òpera 'Riogletto' de G. Verdi, la cinquena i última producció de la temporada 2021 – 2022 d’Òpera a Catalunya, després d''Il barbiere di Siviglia', el recital Homenatge a Amadeu Vives, 'Don Pasquale' i el 'Rèquiem' de Verdi.

Rigoletto és un drama, ple d’enganys i venjances i comptarà, com sempre, amb els millors professionals del país davant i darrere de l’escenari. El repartiment està encapçalat pel baríton Luis Cansino en el rol de Rigoletto, el tenor Antoni Lliteres serà Il Duca di Mantova, la soprano Elisa Vélez interpretarà Gilda, el baríton Jeroboám Tejera en el rol de d’Sparafucile i la mezzosoprano Anna Tobella serà Maddalena.

Sota la direcció musical del Mestre Daniel Gil de Tejada, director titular de la FOC, la direcció d’escena anirà a càrrec de Carles Ortiz, amb Esteve Gorina i Andreu com a director assistent. En l’apartat musical, la partitura serà interpretada per l'Orquestra Simfònica del Vallès i compta amb el Cor dels Amics de l’Òpera de Sabadell. La direcció artística del projecte recau en Mirna Lacambra.

Sinopsi: 

Màntua, Itàlia. Rigoletto, bufò del duc de Màntua, té una filla secreta que és seduïda pel duc. Els cortesans la rapten i la porten a palau creient que és l'amant de Rigoletto, que els insulta i els reclama la seva filla. Després de fer veure a la filla que el duc no l'estima, Rigoletto planeja la seva venjança.

Rigoletto és un drama de passió, falsedat, venjança i amor. La història gira entorn de Gilda, filla de Rigoletto -el bufó geperut de la cort del Ducat de Màntua- i amant del Duc.

 

Preu: 

Entre 48 i 15€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Direcció musical: Daniel Gil de Tejada
Direcció d'escena i vestuari: Carles Ortiz
Intèrprets: Luís Cansino, Antoni Lliteres, Elisa Vélez, Jeroboám Tejera, Anna Tobella, Juan Carlos Esteve, Nacho Guzmán, Pau Armengol, Joan Garcia Gomà, Laura Obradors i Anna Farré
Cor: Cor Amics de l'Òpera de Sabadell
Orquestra: Orquestra Simfònica del Vallès

 

Organitza: 

Fundació Òpera Catalunya

  • imatge de control 1per1