Activa't
,
2022
Dies 8 i 9 d'octubre
Diversos espais
Reus

Reus Ocult

8a edició de Reus Ocult, una activitat que vol, no només mostrar i posar en valor el patrimoni, sinó també, fomentar l'esperit crític de la ciutadania, oferint diverses visites a diferents punts de la ciutat.

L'associació tindrà un punt d'informació general a la plaça del Mercadal per donar a conèixer els diferents espais visitables, un total de nou espais totalment nous i quatre que ja s'han mostrat en altres edicions. El centre de la ciutat és present amb l'acollidor pati de la Casa March o l'escola Prat de la Riba, però el protagonisme el tindran espais que se situen en els vèrtexs d'un gran quadrat. Per una banda, es podran visitar masos com el Tallapedra, Parsifal i Vil·la Maria. Per altra banda, tindrem espais amb vocació de servei públic, com el Centre el Roser (antiga escola bressol i presó), l'Institut Gabriel Ferrater o el modern edifici de la Fundació Rosa Maria Vívar-Centre terapèutic per a l'Alzheimer. 

També es podran visitar espais industrials com l'antiga fàbrica Baget o la foneria Ginfer i, espais dedicats a l'espiritualitat com el Santuari de Misericòrdia, la seu de les Claretianes o el curiós i modern espai del columbari de la parròquia de Sant Joan.

Com sempre, un dels pilars que permetrà que el Reus Ocult es dugui a terme, seran els prop de 100 voluntaris que hi participen de manera desinteressada.

Preu: 

Gratuït

Inscripcions: 

Les persones interessades a participar en aquesta activitat, només caldrà que vagin a l'espai que volen conèixer (hi trobaran un tòtem identificatiu i voluntaris que els rebran) i quan s'arribi als quinze visitants, s'iniciarà la visita.

Organitza: 

Associació Espais Ocults

Més informació: 

  • imatge de control 1per1