Espectacles
,
2023

Espectacle 'Els Capdevila on tour'

Espectacle 'Els Capdevila on tour', un cabaret esbojarrat protagonitzat pels Capdevila, un llinatge de vedettes catalanes (o així s'anomenen). Un cabaret ple de lluentons, plomes, cuplets i maldecaps familiars.

Horari: 

Dissabte 15 d'abril: 20h
Diumenge 16 d'abril: 18h

Sinopsi: 

La tieta Maria Lluïsa, també coneguda com La Mega Pubilla i ex vedette del Molino de Barcelona, porta el pes (mai millor dit) de la Revista, l'elegància i el bon humor. Eudald Capdevila, gerent d'una oficina de Caixabank i productor de l'espectacle, també es llança als escenaris com a mestre de cerimònies per posar ordre en aquest guirigall.

Gyna Ferrary, germana bessona de l'Eudald. Ferrary per matrimoni però Capdevila de naixement. Després de vint anys a Itàlia i una 'reestructuració familiar', torna a casa. Felisa Vidal i Sunyer, veïna de replà i amb un gran afany de protagonisme escènic, sempre assisteix a les actuacions dels Capdevila per donar un cop de mà i mai pot evitar fer de les seves.

Entre ruptures sentimentals, substitucions d'última hora i drames varis, faran un recorregut per l'època daurada de la Revista i les Varietés, però a la seva manera…

Preu: 

 

12€ general | 10€ Persones sòcies de Bravium Teatre i Orfeó Reusenc
Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Intèrprets
Àlex Sagué: Eudald Capdevila
Eduard Molina: La Mega Pubilla
Lourdes Domènech: Felisa Vidal i Sunyer
Sergi Gavaldà: Gyna Ferrary

Més informació: 

Instagram Els Capdevila
Facebook Orfeó Reusenc
Web Bravium Teatre

  • imatge de control 1per1