Espectacles
,
2023

Espectacle 'Sota el ventre de la tortuga'

En el marc del cicle Paradigmes, espectacle 'Sota el ventre de la tortuga', una peça que compta amb la música en directe d'en Silvio Álvarez, l'art digital en directe d'en Miquel Guasch i d'un duet de dansa dels ballarins Guillem Sanabra i Ovidi Álvarez

En aquesta producció els artistes han volgut explorar des de la seva coincidència vital i creativa, els riscos, les incerteses i les il·lusions de fer aquest salt. La peça interpel·larà al públic des de qualsevol dels quatre discursos segons el llenguatge que els resulti més afí o apel·li més la pròpia vivència, convidant a desplaçar-se per l'espai buscant el punt de vista que el moment ens demani.

'Sota el ventre de la tortuga' és una peça col·laborativa que explora la fragilitat en aquest procés d'escoltar-se un mateix. 

El Cicle Paradigmes, de creació contemporània se centra enguany al voltant del viatge i l'exili dels creadors que han hagut de marxar del seu lloc d'origen per poder desenvolupar la seva trajectòria professional en el camp de la creació contemporània. 

Preu: 

4€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Bartrina Territori Creatiu i Cal Massó

Més informació: 

  • imatge de control 1per1