Fires i festes
,
2023
Diumenge 5 de març
Diversos espais
Reus

Festa dels Tres Tombs a Reus

També et pot interessar

36a edició de la Festa dels Tres Tombs a Reus, que torna als carrers de la ciutat enguany, com a novetat, amb l'assistència excepcional del carro gros de Canyes d'Igualada i del carro gros de palla d'Anglesola.

Els Tres Tombs de Reus torna a posar la mirada a aconseguir que sigui una festa inclusiva i amb les mesures sanitàries adequades per garantir el benestar dels animals que hi participen. La festa comptarà amb la participació activa, com a ocupants d'un dels carruatges, de diferents membres de l'Associació Dr. Tosquelles, i del Club Esportiu Alba, que també disposa d'un carruatge des de fa uns anys.

> Recorregut: Parc de la Festa, Països Catalans, carrer Doctor Vilaseca, carrer de Sant Joan, Tomb de Ravals fins a la plaça de Catalunya, carrer del Doctor Robert, carrer de la Selva del Camp, carrer Amargura, avinguda Prat de la Riba, avinguda President Companys, carrer de Sant Joan i Tomb de ravals fins a la plaça de Catalunya. En el darrer tomb, a l'arribar a l'avinguda Prat de la Riba, continuaran de nou al parc de la Festa.

Programa: 

09:00h | Parc de la Festa: Esmorzar i la concentració dels animals i els carruatges
11:00h | Plaça del Prim: Actuacions de les colles geganteres
11:00h | Raval del Pallol: 'Conte dels Tres Tombs', a càrrec de Carles Pitarch, de Bràvium Teatre
11:30h | Inici dels Tres Tombs
13:00h | Plaça de la Puríssima Sang: Benedicció

Organitza: 

Associació d'Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona

Col·labora: 

Ajuntament de Reus