Espectacles
,
2023
Dissabte 29 d'abril, 18:30h
Orfeó Reusenc
Reus

Musical 'Tutti Frutti'

Espectacle 'Tutti Frutti' a càrrec de la companyia de teatre Bambadaboom, un musical per a tota la família sobre l'alimentació sostenible, els mercats de proximitat, la botiga de barri i la llengua catalana a partir del llibre de Jordi Folck, Premi de l'Institut Català del Consum.

Sinopsi: 

L'Úrsula regenta una botiga de fruites i verdures al barri. Ella defensa els productes de proximitat i la sostenibilitat. L'ajuda, de tant en tant, el seu nebot, en Tomàs, que estudia cuina.

Ells mai no s'estan quiets; quan no venen rere el taulell expliquen històries com la de la confiteria on les llaminadures es preparaven a devorar les dents de la canalla, la de l'Helena Vilanova i un berenar que, per afanys de protagonisme, se'n va anar en orris, la del Tomàs que vivia a la nevera... Però callem! Acaben de pujar la persiana i ja tenen cua! I un funcionari municipal de males puces amb ganes de tancar-la abans d'inaugurar-la!

Poques vegades a la vostra vida haureu estat convidats a un àpat de contes com aquest: amb dolços amargants, fruita de primera,verdures i llegums excel·lents i altres menges exquisides, tot servit amb bona lletra perquè, alhora que apreneu, us feu un panxó de riure.

Preu: 

 

12€ general | 10€ Persones sòcies de Bravium Teatre i Orfeó Reusenc
Comprar entrada aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1