Música
,
2023

Òpera 'Romeu i Julieta'

Òpera 'Romeu i Julieta' de Charles Gounod, una història universal de passió i amor impossible I una de les obres cabdals de l'òpera romàntica francesa, amb la seva música inspirada i carregada de lirisme. Una història que s’ha convertit en atemporal, un autèntic cant a la vida i l’amor per davant de qualsevol entrebanc.

Durada: 3 hores i 15 minuts

Sinopsi: 

Basada en el clàssic inoblidable de Shakespeare, l'argument de l'òpera segueix la tràgica història d'amor entre Romeu i Julieta. Els dos protagonistes provenen de famílies enemigues de Verona, els Montaigu i els Capulet, però s'enamoren apassionadament tot i saber que el seu és un amor impossible. Amb l'ajuda de Frère Laurent, un frare amic, decideixen casar-se en secret.

Malauradament, les circumstàncies es compliquen i acaben, com és ben sabut, en una sèrie de tràgics malentesos que porten a la mort de tots dos amants.

Preu: 

48, 28 o 15€ | Comprar entrada aqui (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Cor Amics de l’Òpera de Sabadell
Orquestra Simfònica del Vallès

Solistes: Albert Casals, Marga Cloquell / Yulia Merkudinova, Gonzalo Ruiz, Enric Martínez-Castignani, Rocío Faus, Gemma Coma-Alabert, Pau Camero, Marc Sala, Cristòfol Romaguera, Roberto Redondo, Lluís Vergés i Sebastià Serra.
Direcció musical: Daniel Gil de Tejada
Direcció d’escena: Pau Monterde
Assistent de la direcció d’escena: Miquel Gorriz
Disseny d’escenografia: Elisabet Castells
Disseny de vestuari: Montse Figueras
Adjunt de vestuari: Carles Ortiz
Producció: Fundació Òpera a Catalunya

Més informació: 

  • imatge de control 1per1