Música
,
2023
Dimarts 3 de gener, 19:15h
Casa Navàs
Reus

Visita Concert d'Any Nou a la Casa Navàs

Nova edició de la Visita Concert d'Any Nou a la Casa Navàs, una oportunitat per gaudir l'entrada a l'Any Nou d'una manera diferent i especial.

El vespre començarà amb una visita nocturna especial que conduiran la companyia de teatre Producciones Lucky & Luke. Interpretaran els personatges de Pere Ferré, el cap d'obres de la construcció de la Casa Navàs; Marcel Pons, l'encarregat de la botiga, i Roser Serra, la governanta de la casa. Ells guiaran els i les visitants per l'interior de la Casa Navàs mentre els n'expliquen tots els secrets.

En acabar la visita, la veu de la reusenca Angie Rodríguez tornarà a embolcallar tots els assistents. A diferència de l'any passat, però, enguany s'aposta per un repertori eminentment nadalenc. S'escoltaran clàssics com 'Have Yourself a Little Christmas', 'El Noi de la Mare' o 'What a Wonderful World' interpretats al ritme de soul, jazz i swing per la formació Angie Rodríguez Christmas Trio.

Tot plegat anirà acompanyat d'un piscolabis nadalenc, gentilesa de Torrons Vicenç i la Pastisseria Huguet. També es podrà brindar amb els vins Secrets de la Casa Navàs, del Celler Clos Galena, o amb l'àmplia gamma de vermuts de Vermuts Miró.

Preu: 

25€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Producciones Lucky & Luke
Benjamin Miguel, Manu Barroso i Neus Ceballos

Angie Rodríguez Christmas Trio
Angie Rodríguez: veu
Iván Sáez: saxo
Jorge Varela: piano

Organitza: 

Casa Navàs

Més informació: 

Web Casa Navàs
Facebook Casa Navàs

  • imatge de control 1per1