Fires i festes
,
2014
4 i 5 d'octubre
La Palma
Reus

21es Jornades de Rol a Reus

Les Jornades de Rol a Reus tenen com a objectiu oferir als aficionats als jocs de taula en les seves diverses modalitats un punt de trobada així com també posar en coneixement de la ciutadania en general el contingut lúdic, cultural y participatiu d’aquest tipus de jocs. En aquest sentit s’organitzen partides de demostració i iniciació, torneigs, concursos i altres activitats lúdiques paral•leles. Enguany destaquen els actes del XX aniversari de l’entitat i la presentació del Joc d’en Prim, un joc de taula sobre la vida del famós general nascut a Reus fa 200 anys. Les Jornades de Rol a Reus tenen un ampli reconeixement entre els aficionats i reben un elevat nombre d’assistents (al voltant de 300 persones en la seva anterior edició).
L'ambientació triada per a aquesta edició de les Jornades de Rol a Reus serà Steampunk, el subgènere de la ciència ficció ambientada en una era victoriana tecnològicament avançada (Jules Verne, H.G. Wells, etc.) que serà el fil conductor de les activitats que es desenvolupin, especialment de la nit temàtica. Us adjuntem el cartell de l’esdeveniment i la relació d’activitats programades fins a la data.
Des de l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) convidem a assistir i participar en aquest esdeveniment a totes les persones interessades, tant coneixedors i aficionats a aquests jocs com desconeixedors i curiosos interessats en saber de que es tracten. Per a qualsevol informació addicional sobre les 20es Jornades de Rol a Reus o sobre l'AJJRR no dubteu en posar-vos en contacte.

Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus C/ Eduard Toda 12 baixos esquerra, 43204 Reus
Tel./Fax: 977 12 82 46 rolreus@gmail.com / info@ajjrr.org www.juegaarol.com / www.ajjrr.org
Twitter: @AJJRR FB: Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus

  • imatge de control 1per1