Música
,
2015
Dissabte 14 de febrer, 22:30h
Sala Toman
Reus

The Brew

Els anglesos The Brew ens visiten de nou per celebrar els seus 10 anys de trajectòria i per presentar-nos el seu darrer treball, Control, un disc més conceptual i èpic que els anteriors. 

The Brew ha tornat a sorprendre a públic i crítica de mitja Europa, oferint el seu millor treball fins a la data. Han estat 10 anys de trajectòria professional en contínua evolució, consolidant un estil i una identitat sonora pròpia molt reconeixible. Amb “Control” els Brew eleven la seva excel·lència musical a un nivell completament nou que obre un important capítol en la seva imparable carrera. Prepara't per tornar a gaudir de les seves noves cançons i de les seves poderoses actuacions. "Control" va aparèixer al mercat al febrer de 2014, i a continuació el grup el va presentar en una gran gira europea incloent únicament 4 ciutats de l'Estat, en què Lleida fou una de les afortunades. En aquesta ocasió tornen per realitzar una extensa gira per 16 ciutats. 

Per a aquest nou treball d'estudi i cinquè de la seva discografia, The Brew van comptar amb Toby Jepson a la producció. Jepson va tenir un notable èxit com a frontman de bandes d'hard-rock com Little Angels i Gun, i algunes col·laboracions amb Van Halen i Bon Jovi a la segona meitat dels anys 80. Després va alternar la seva activitat de cantant amb treballs per als estudis de gravació, produint i coproduint discos a formacions, com Saxon i Fastway, i a joves bandes com The Answer i Virginmarys, aquesta última qualificada com a Millor Banda 2013 per la prestigiosa revista britànica Classic Rock. 

A més del gran treball de Toby Jepson a la producció, cal destacar el poderós so i la nitidesa de l'àlbum en haver comptat amb Stephen Harris per a la mescla i masterització final. Harris és un reputadíssim productor i enginyer de so que ha treballat en discos tan exitosos com el "Supernatural" de Santana, el "Beautiful Day" i "Sweetest Thing" d'U2, i d´altres per Dave Matthews Band, Kaiser Chiefs, Kodaline o Kula Shaker.

Preu: 15€ - Anticipada: 12€