Espectacles
,
2015
Divendres 6 de març, 19h
Teatre Bravium
Reus

'Carmen' amb l'Agrupació Pericial de Reus

L'Agrupació Pericial de Reus, amb motiu de les festes de Sant Tomàs, 2015 te la satisfacció de presentar: ”CARMEN” opera romàntica.
Es tracta d’una sessió didàctica del gènere líric “opera-còmica”, moviment francès del segle XVIII que inclou parts cantades amb diàlegs parlats per entendre millor l’opera que combina els moments musicals i a la vegada els arguments en general d’aquest gènere sobre projeccions en pantalla dirigida pel conegut periodista de Televisió, Marcel Gorgori.
Marcel Gorgori. Periodista de ràdio i de televisió. Especialitzat en divulgació, ha creat i presentat diversos programes de referència en àmbit de la música, i més concretament de l’òpera, com ara Nit d’arts, i Va d’òpera a la TV (Canal 33, o l’actual Històries de l’òpera a la ràdio (Catalunya Música). Recentment ha creat i presentat també a la televisió el programa En clau de vi (Canal 33), que s’ha mantingut en pantalla tres temporades.
L’èxit de les seves propostes, l’han empès a escriure diversos llibres, caracteritzats per la mateixa vocació didàctica que guia els seus programes. En el terreny musical, és autor dels llibres Cinc cèntims d’òpera, i Paraula d’òpera, fet en solitari. I en l’àmbit del vi, ha publicat recentment Vins compartits, fet amb l’expert sommelier Josep Roca, del restaurant El Celler de Can Roca.
 
Es pot seguir tota la seva activitat a www.marcelgorgori.cat
Preu: gratuït
  • imatge de control 1per1