Música
,
2016
Dissabte 11 de juny, 20 h
Castell del Paborde
La Selva del Camp

Carpaccio Bit

Carpaccio Bit, és la proposta artística liderada per David Mas, intèrpret i creador establert a Vilallonga del Camp, qui porta una dilatada trajectòria artística. Van debutar als escenaris a finals de 2013 en el Festival de Jazz y Blues de Cambrils oferint unes cançons personals, producte de les mil i una experiències del David, però amb un tractament instrumental que barreja la cançó d’autor més clàssica amb el jazz i d’altres influències.
 
El setembre de 2014 va sortir editat el seu primer treball “Sostenible, lo dicen los astros” (Kasba Music, 2014) finançat a través d’una campanya de micromecenatge . La gira de presentacions del disc va passar entre d’altres  per espais emblemàtics de Madrid (Sala Clamores), Reus (Cal Massó i Absenta), Tarragona (Café del Metropol), Barcelona (Koitton Club) i Torredembarra (La Traviesa) i va comptar amb una bona resposta per part del públic.
 
Ara presenten "Orìgens" (Kasba Music, 2016) on repeteixen David Mas (veu i guitarra), Laia Masdeu (veu i violí), Iván Sáez (saxo baríton) i José Ramón Pacheco (contrabaix) a qui s’afegeix  Luís Chacón (percussió).
 
Plegats donen vida a cinc històries que ens mostren uns ambients  dolços i emotius amb els quals pretenen arribar a un públic necessitat de cançons. Cançons, senzilles, cançons directes, cançons com a concepte d’obra, de treball creatiu i d’expressió amb la necessitat d’una resposta anímica per part del receptor.
  • imatge de control 1per1