Música
,
2015
Dissabte 28 de febrer, 13h
Bar Campus
Reus

Concert-vermut amb Guillem the la Vall

Guillem the la Vall és un guitarrista i compositor d'extrema energia i vitalitat. Nascut a Sarral i actualment resident a La Vall (Montblanc), va ser cantant i guitarra del grup Coda (qui no el recorda maquillat i Stratocaster en mà, movent-se a una velocitat de vertigen de punta a punta de l'escenari) durant la dècada dels noranta, un grup que van començar fent Rock i Rythm & Blues amb influències psicodèliques i van anant derivant cap a formes progressives i experimentals. Els Coda van ser un grup emblemàtic en el rock experimental del Camp de Tarragona. També va ser cantant del grup Freak Out Psycho.
 
Actualment passeja un nou projecte musical en solitari i format acústic amb el que ofereix un repertori format al 50% per temes propis i per versions de Blues, Pop i Rock de diferents autors i èpoques. El format ens recorda la posada en escena dels cantautors més tradicionals, però el repertori és absolutament rocker. Alterna temes lents, pausats, intimistes, d'una melangia estripada i temes quasi bé punk d'un dramatisme histriònic, temes cantants en anglès i peces instrumentals, clàssics incontestables i rareses desclassificades. 
 
El Guillem va començar abans a comprar vinils que a tocar la guitarra i cantar. L'adquisició de vinils l'ha continuada de manera constant i ara té una ccol·lecció de prop de 10.000 vinils. Aquesta faceta de col·leccionista s'adiu a la perfecció amb la seva activitat de DJ. Com a punxa-discos el Guillem ofereix unes sessions Free Style tan divertides com sorprenents i estimulants, saltant d'una dècada i un estil a un altre, en un exercici d'eclecticisme musical trepidant.
 
Preu: gratuït