Activa't
,
2014
Dimecres 31 de desembre, 17:15h
Plaça de la Llibertat
Reus

Cursa Sant Silvestre 'La Nostra'

Dins del cicle de curses populars de Reus que el passat dia 19 d’octubre va viure la Mitja Marató i els 10 Km Ciutat de Reus, arriba la cursa Sant Silvestre el dia 31 de desembre, una cursa per acomiadar l’any practicant aquesta modalitat esportiva. La cursa, amb sortida a les 17:15 h i arribada a la Plaça de la Llibertat, recorrerà un circuït urbà d’aproximadament 5 Km, que inclourà per primera vegada el tomb de Ravals.

La Cursa repeteix finalitat solidària amb recollida d’aliments i disposa d’un important nombre de col·laboradors que amb el seu suport fan créixer any rere any aquesta cursa organitzada per Tretzesports, amb el suport de la Regidoria d’Esports.

La novetat arriba amb la incorporació al calendari de la Sant Silvestre Kids, per primera vegada el diumenge dia 4 de gener de 2015 i a partir de les 12 del migdia els més petits tindran la seva cursa. En concret seran 3 curses: la Cursa de Pares i nens a les 12:00 h, la cursa d’edats Benjamins i prebenjamins a les 12:15 h i a les 12:30 h la cursa aleví i infantil. Les curses seran mixtes i els inscrits també compartiran un objectiu solidari amb la recollida d’aliments.

Les inscripcions a les dues curses es podran fer mitjançant la pàgina web de l’organització www.tretzesports.com i també al vestíbul de la Fira de Reus durant tota la celebració del Parc de Nadal.

  • imatge de control 1per1