Música
,
2014
Divendres 10 d'octubre, 23:30h
Absenta
Reus

DiFarm Dancehall Area (King Horror + Primatical Sound)

Després de la necessària aturada a l'estiu, torna la festa de reggae més boja del territori. REINAUGURACIÓ de les DI FARM DANCEHALL AREA, que arriba a la 9a edició i enceta la segona temporada de l'aquestes festes mensuals que DI FARM Produccions organitza al Bar Musical Absenta, Reus.

Per aquest retorn de les Di Farm Dancehall Area comptaran amb un dels sounds més actius del país. Directament des de Barcelona, els King Horror Sound! KING HORROR SOUND es va formar l'any 2005 influenciats pels diversos sound que hi havia en aquell moment a l'escena barcelonina. De mica en mica, han anat creixent fins al punt de poder portar les seves sessions per Europa, a països com Polònia, França o Itàlia. A més, han pogut treballar amb artistes de la talla de Busy Signal, Beenie Man, Mr Vegas, TOK, Mighty Crown o Soul Stereo. També s'han encarregat de gestionar diverses festes a la ciutat de Barcelona, com les Jamrock, les Spanish Town i el Reggae Circus, entre d'altres. A les seves sessions hi trobaràs cultura, musicalitat, festa i missatge.

Com a amfitrions i residents de les Di Farm Dancehall Area seguiran comptant amb el sound de Reus Primatical Sound.

No et perdis el retorn d'aquesta consolidada festa dedicada a la música i sons jamaicans com l'ska, el reggae o el dancehall.

Preu: gratuït

  • imatge de control 1per1