Arts
,
2015
Del 27 d'abril al 10 de maig
Sala Quatre del Museu de Reus
Reus

Exposició fotogràfica 'Penjats del Trapezi'

Amb l'obertura de l'exposició de fotografies «Penjats del Trapezi», la Fira del Circ de Catalunya escalfa motors. La mostra vol ser testimoni de la presència del circ als carrers de la ciutat de Reus, amb imatges capturades durant l'edició de l'any passat. L'obertura està prevista pel proper dilluns, dia 27 d'abril, a les 19:00h, a la Sala Quatre del Museu de Reus, a la Plaça de la Llibertat.
 
Els fotògrafs Salvador Sansuan, Guillermina Puig, Agustí Carbonell i Miquel Anglarill es van deixar captivar per la plasticitat del Trapezi i ara mostren les actuacions de diferents companyies, els assajos, el públic, les emocions, l'esforç, la concentració... "Penjats del Trapezi" és el resultat de quatre maneres de viure la Fira del Circ de Catalunya, captades pels objectius d'aquests quatre fotògrafs.
 
Amb l'obertura al públic d'aquesta exposició, el Trapezi se situarà de ple en els dies previs de la Fira, que tindrà lloc a la ciutat de Reus del 7 al 10 de maig. La mostra es podrà visitar de dimarts a dissabte, de 18:00 a 20:00h, i els dies 8, 9 i 10 de maig, en horari de matí i tarda: d'11:00 a 14:00h i de 17:00h a 20:00h.

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar