Espectacles
,
2014
Dissabte 13 de desembre a les 21h
Teatre Bartrina
Reus

'Germans de sang' de Willy Russell

Direcció: Ricard Reguant
Direcció musical: Dani Campos
Intèrprets: Benjamí Conesa, Òscar Jarque, Virgínia Martínez, Dani Claramunt, Eduard Doncos, Albert Estengre, Irene Gil, Isa Mateu, Ariadna Suñé i Lucía Torres.
Durada: 2 h 30 min + 15 min d’entreacte

Germans de Sang narra la història captivadora i commovedora de dos germans bessons que en néixer son separats, creixent i educant-se en dues famílies diferents. Tot i els esforços de les respectives mares per impedir-ho les seves vides es creuen. El Mickey i l’Eddie es fan amics i s’acaben enamorant de la mateixa noia.

El 1994 va estrenar-se a Catalunya interpretada per Àngels Gonyalons, Roger Pera, Joan Crosas, Sergi Zamora i Gemma Brió entre d’altres, dirigida per Ricard Reguant i amb Jordi Doncos a la direcció musical. L’obra va assolir un gran èxit de públic i crítica representant-se durant tota una temporada al Teatre Condal i amb una gira posterior de sis mesos per tot Catalunya. Ara, 20 anys més tard, Germans de Sang torna als escenaris dirigida per Ricard Reguant i amb Dani Campos en la direcció musical. Una versió més pròxima i amb acompanyament musical d’un piano, que ha estat autoritzada pel mateix Russell, autor i compositor de l’obra.

Preu: 20, 15 i 12 euros

  • imatge de control 1per1