Música
,
2015
Diumenge 17 de maig, 19 h
Convent de les Arts
Alcover

Joan Dausà

El músic Joan Dausà ens deleitarà amb un concert íntim de veu, piano i violoncel al Convent de les Arts d'Alcover.
La càlida veu del cantautor Joan Dausà acompanyada de piano i violoncel seran els protagonistes el proper 17 de maig del concert On seràs demà?, títol del seu segon treball. La cita tindrà lloc al Convent de les Arts a les 19h amb un concert íntim que ens 
presenta el dilema entre viure pensant en el futur o gaudir al màxim del present. 
 
"On seràs demà? és una pregunta que quan te la fas no saps respondre't, i això t'obliga a viure pensant en el present perquè el demà potser no arriba. Potser la clau de la felicitat és pensar en l'ara", apunta l'artista que conclou: "No sé on seràs demà, però em fa molt feliç saber que ara ets aquí". 
 
Joan Dausà arriba amb aquest disc que segueix navegant en el terreny emocional amb un grau més de cruesa i intensitat que els treballs anteriors. Amb el seu primer àlbum, Jo mai mai, va realitzar 80 concerts que van culminar en un Palau de la Música ple de gom a gom. 
 
En aquests moments el compositor santfeliuenc es troba immers en la creació de la banda sonora de la nova pel·lícula Barcelona, nit d'hivern, segona part de l'exitosa Barcelona, nit d'estiu. Fa aproximadament dos mesos, Dausà va trepitjar l'escenari del Gran Teatre del Liceu acompanyat del jove i a la vegada prestigiós il·lusionista Mago Pop.
 
Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a la Casa de Cultura Ca Cosme d'Alcover (Plaça Cosme Vidal, 5 / 977.76.05.95) o a la pàgina web www.conventarts.cat. 
 
El mateix dia també es poden comprar a taquilla. El preu és de  12€ i de 9€ si es disposa del Carnet del Convent. L'espectacle forma part de l'abonament "Música" que inclou el concert que l'Orquestra Camera Musicae oferirà el proper 13 de juny. A la web del convent també hi trobareu més informació de tots els espectacles de la programació.
  • imatge de control 1per1