Música
,
2015
Dijous 26 de març, 23:30 h
Absenta
Reus

Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera

Dos reconeguts músics de Barcelona – Joan Pau Cumellas (harmònica i veu) i Miguel Talavera (guitarra slide, guitarra acústica, i veu)- es troben per formar un potent duet que destaca per la seva sorprenent manera d’interpretar la música tradicional americana.
 
Harmònica i guitarra interpretant temes clàssics de blues amb bones pinzellades de jazz, de country, i altres músiques populars. Des dels blues del Mississipí, passant pel bluegrass de les praderes, visitant algun clàssic del jazz o bé tocant booggie a ritme de tren de vapor. Tot plegat en un repertori de sons i ritmes especialment adaptat per lluir el virtuosisme i la inspiració d’aquests dos músics singulars.
 
J. P. Cumellas i M. Talavera han actuat en multitud de festivals de Blues, tant aquí com a França, Holanda, Irlanda i Anglaterra, i han acompanyat a artistes com Big Mama, Quico Pi de la Serra o Lotti Lewis. Tots dos són professors dels seus respectius instruments i també treballen com a músics d’estudi per a televisió, cine i altres projectes musicals.
  • imatge de control 1per1