Fires i festes
,
2014
Diumenge 21 de setembre, d'11 a 19h
La Palma
Reus

La Festa del Ganxo

El CRAC (Col•lectiu Reusenc d’Activitats Culturals) i Addictes al Ganxet organitzen ‘La Festa del Ganxo’, una jornada solidària que tindrà lloc el pròxim diumenge 21 de setembre a La Palma de Reus, amb la finalitat de recollir fons per l’AFANOC (Associació de Familiars de Nens amb Càncer) i de promoure entre el gran públic manualitats com el ganxet, el punt, el tricot i la mitja. 
 
La festa està pensada per a tots els membres de la família i per això, al llarg del dia, s’han programat activitats tant per a grans com per a petits. A les 11 del matí s’obriran les portes del recinte i, fins la 1 del migdia, hi ha previstos un taller infantil de tricot (a càrrec de Llanes de colors, La Habitación de Ginger i La Canilla), un d’iniciació al ganxet (David Ankadu) i un altre de nivell avançat de ganxet (AVIV de Ganchillo Free Style).
 
A la 1 del migdia hi haurà una xerrada a càrrec de membres d’AFANOC i tot seguit un concert-vermut que comptarà amb les actuacions dels grups de Reus, La Colònia i Poker’s, i de l’actriu i cantant, també reusenca, Gina Llauradó (The Marshmallow Girls,  Mamma Mia!...). Al migdia, a més, també es podrà dinar alguns dels plats cuinats per la Núria Cuinetes, la qual també oferirà diferents tapes al llarg de tota la jornada. 
 
Ja per la tarda, a les 16h començarà un taller d’amigurumis (LaLaLa Toys) i un altre de teixir amb els dits (Ganxetes del Pòrtia), mentre que a les 17h se celebrarà el Gran Sorteig Solidari, entre tots els que hagin participat en aquesta rifa benèfica.
 
Finalment, de 18h de la tarda a 19h del vespre, es clourà la festa amb un concert que comptarà amb la presència del cantautor solsoní Roger Mas, de les populars cantants Mone i Txell Sust i de la batucada reusenca Les Lloques. 
 
A més, a més, al llarg del dia també hi haurà altres activitats com ara competicions, activitats amb llanes pels més petits, una fira d’artesania o una trobada d’instagramers que podran penjar les seves fotografies a Instagram amb l’etiqueta #LaFestadelGanxo.
 
 
 
Horaris de la jornada:
 
>> 11h. Obertura de portes
 
>> 11:15h a 13:00h. Tallers
· 11:15h. Taller infantil de tricotín (per a majors de 6 anys). A càrrec de Llanes de colors, La Habitación de Ginger i La Canilla.
· 11:15h. Taller d’iniciació al ganxet. A càrrec de David Ankadu.
· 11:30h. Taller de Jackard (nivell avançat de ganxet). A càrrec de AVIV de Ganchillo Free Style. 
 
>> 13:00h. Xerrada AFANOC
 
>> 13:30 a 15:00h. Concert Vermut
Acompanyat de Vermut Miró i patates Laurie, i amb les actuacions de:
· La Colònia
· Gina Llauradó
· Poker’s
 
>> 15:00 a 16:00h. Dinaret a càrrec de Núria Cuinetes.
Durant tot el dia la Núria Cuinetes oferirà tot tipus de tapetes i un dinaret variat al migdia.
 
>> 16:00h. Tallers
· Taller d’amigurumis. A càrrec de LaLaLa Toys.
· Teixir amb els dits. A càrrec de Les Ganxetes del Pòrtia.
 
>> 17:00h. Gran Sorteig Solidari.
 
>> 18:00h a 19:00h. Concert de comiat. 
· Roger Mas
· Mone
· Txell Sust
· Les Lloques
 
I durant tot el dia, fira d’artesans i activitats amb llanes pels més petits.
  • imatge de control 1per1