Música
,
2014
Dissabte 27 de desembre a les 21h
Teatre Bartrina
Reus

La Soul Machine

Durada: 110 minuts

La Soul Machine és una banda de versions de música soul, funky i rythm’n’blues que porta més de 10 anys als escenaris. En acabar un dels seus primers concerts se’ls va acostar un home de color, assegurava que durant la seva joventut havia estat xofer de la furgoneta de gira dels més grans intèrprets de la música soul, i que els explicaria la seva història a canvi d’un parell de whiskys, al final van ser sis..., però els membres de La Soul Machine van acabar la nit coneixent una mica més les llegendes com Otis Redding, Sam Cook, Wilson Picket, Ray Charles, James Brown, Aretha Franklin i altres. Ara tenen una missió: difondre aquestes llegendes.

15 músics en escena per donar vida i color a un estil de sonoritat amb personalitat pròpia. Una història que camina amb la música i que és acompanyada dels èxits de la música soul. La Soul Machine adapta aquests grans èxits i els porta al seu peculiar so i manera d’entendre la música soul... amb ànima, sentiment i naturalitat.

La Soul Machine, acomiada l'any amb l'espectacle 6 grans de soul, al teatre Bartrina de Reus, un bon moment per recordar els grans èxits de la musica soul. Vine i emociona't amb la Soul!

Preu: 12, 9 i 6 euros anticipada / 15, 12 i 9 euros a taquilla (Numerat i sense descomptes)

  • imatge de control 1per1