Música
,
2015
Divendres 9 de gener, 21:30h
Centre d'Art Cal Massó
Reus

Leonor Falcón & Juanma Trujillo

El jazz arriba a Cal Massó directament des de Nova York amb l’entrada d’any amb el duet format pels músics Leonor Falcón y Juanma Trujillo que actuaran el divendres 9 de gener en un concert que tindrà lloc a partir de les 22.00h. Leonor Falcón & Juanma Trujillo són dos joves músics veneçolans, de prestigiosa formació, residents a Nova York i que actuaran per primera vegada al nostre país en una petita gira que els ha portat a Saragossa i que ara s’atura a Reus. Amb violí en el cas d’ella i guitarra elèctrica en el d’ell, ens oferiran les seves pròpies composicions, inspirades tant en el jazz contemporani com en la tradició musical veneçolana. Professors, estudiosos i, sobretot, músics de directe que han tocat amb gent de la categoria de Bill Reichenbach, Gregg Bissonette, Barbara Morrison i més recentment amb l’estrella internacional de jazz Chris Potter. Juanma Trujillo, a més, ha estat un dels solistes destacats (premiats) en dues edicions del prestigiós Festival de Jazz de Monterrey.

Preu: 6 euros (consumició inclosa).
L’organització també ha preparat un sopar especial per l’ocasió al preu de quinze euros. La reserva prèvia del sopar es pot fer al mail info@calmasso.cat.

Masterclass

A més del concert, Leonor Falcón oferirà una masterclass el mateix divendres entre les 18.00h i les 20.00h sobre els instruments de corda i el jazz. (Preu 12 euros)

  • imatge de control 1per1