AGENDA
Arts
Mapping
2014
Fins el 6 de gener
  • Reus
Plaça del Mercadal

Mapping nadalenc

Després de l’èxit i la bona acceptació general que va tenir el «mapping» de l’any passat, i tenint en compte que es tracta d’un element singular i diferenciador de la campanya de Nadal que s’organitza a Reus, aquest any s’ha volgut tornar a apostar per un espectacle de «mapping», que es projectarà a la façana de l’Ajuntament. Aquestes projeccions d’imatges animades, música i efectes especials, són un important element d’atracció de ciutat i de dinamització nadalenca.
 
L’empresa Playmodes de Girona, amb la col·laboració de l’empresa SCAP de Reus, és l’encarregada del disseny, muntatge i producció d’aquest nou espectacle, especialment pensat per a la ciutat, en que es veurà la transformació de la façana de l’Ajuntament. En aquesta ocasió s’han realitzat il·lustracions originals, i es podrà veure el viatge imaginari d’un nen a diferents indrets del món on es trobarà amb alguns dels elements més característics del Nadal.
 
L’espectacle es podrà veure per primera vegada el divendres 28 de novembre a les 19:00 h, just després de l’encesa de l’arbre de Nadal i l’enllumenat nadalenc de la ciutat. A partir d’aquell dia es podrà veure tots els dies en que el comerç estigui obert: de dilluns a divendres a les 19 h i els dissabtes a les 19 h i a les 20 h. Els diumenges i dies festius en que el comerç obri (6, 7, 8, 14, 21 de desembre i 4 de gener) també és podrà veure en el seu horari habitual. Els únics dies en que no hi haurà projecció de mapping són el 30 de novembre, 25, 26 i 28 de desembre i 1 de gener.

Et pot interessar

Cor de cambra femení Scherzo
Dissabte 25 d'abril, 20:30h
Cambrils
Exposició 'Tu tens la clau' a les biblioteques de Tarragona, 2020
Del 31 de març al 30 d'abril
Torredembarra
Cicle 'La ciència del vi' al Centre d'Art Cal Masó, Reus, 2020
Del 4 de març al 16 de desembre
Reus
Teatre 'Romeo y Julieta: una mirada distinta'
Diumenge 26 d'abril, 18h
Reus
4a edició del cicle de conferències Cambrils Pensa, 2020
Del 17 de gener al 19 de juny
Cambrils
Exposició 'Remendadores', Cambrils 2018
A partir del 26 de març
Cicle 'Mossegades de ciència' a Reus, 2020
Del 17 de gener al 12 de juny
Reus