Arts
,
2014
Fins el 6 de gener
Plaça del Mercadal
Reus

Mapping nadalenc

Després de l’èxit i la bona acceptació general que va tenir el «mapping» de l’any passat, i tenint en compte que es tracta d’un element singular i diferenciador de la campanya de Nadal que s’organitza a Reus, aquest any s’ha volgut tornar a apostar per un espectacle de «mapping», que es projectarà a la façana de l’Ajuntament. Aquestes projeccions d’imatges animades, música i efectes especials, són un important element d’atracció de ciutat i de dinamització nadalenca.
 
L’empresa Playmodes de Girona, amb la col·laboració de l’empresa SCAP de Reus, és l’encarregada del disseny, muntatge i producció d’aquest nou espectacle, especialment pensat per a la ciutat, en que es veurà la transformació de la façana de l’Ajuntament. En aquesta ocasió s’han realitzat il·lustracions originals, i es podrà veure el viatge imaginari d’un nen a diferents indrets del món on es trobarà amb alguns dels elements més característics del Nadal.
 
L’espectacle es podrà veure per primera vegada el divendres 28 de novembre a les 19:00 h, just després de l’encesa de l’arbre de Nadal i l’enllumenat nadalenc de la ciutat. A partir d’aquell dia es podrà veure tots els dies en que el comerç estigui obert: de dilluns a divendres a les 19 h i els dissabtes a les 19 h i a les 20 h. Els diumenges i dies festius en que el comerç obri (6, 7, 8, 14, 21 de desembre i 4 de gener) també és podrà veure en el seu horari habitual. Els únics dies en que no hi haurà projecció de mapping són el 30 de novembre, 25, 26 i 28 de desembre i 1 de gener.
  • imatge de control 1per1