AGENDA
Arts
Mapping
2014
Fins el 6 de gener
  • Reus
Plaça del Mercadal

Mapping nadalenc

Després de l’èxit i la bona acceptació general que va tenir el «mapping» de l’any passat, i tenint en compte que es tracta d’un element singular i diferenciador de la campanya de Nadal que s’organitza a Reus, aquest any s’ha volgut tornar a apostar per un espectacle de «mapping», que es projectarà a la façana de l’Ajuntament. Aquestes projeccions d’imatges animades, música i efectes especials, són un important element d’atracció de ciutat i de dinamització nadalenca.
 
L’empresa Playmodes de Girona, amb la col·laboració de l’empresa SCAP de Reus, és l’encarregada del disseny, muntatge i producció d’aquest nou espectacle, especialment pensat per a la ciutat, en que es veurà la transformació de la façana de l’Ajuntament. En aquesta ocasió s’han realitzat il·lustracions originals, i es podrà veure el viatge imaginari d’un nen a diferents indrets del món on es trobarà amb alguns dels elements més característics del Nadal.
 
L’espectacle es podrà veure per primera vegada el divendres 28 de novembre a les 19:00 h, just després de l’encesa de l’arbre de Nadal i l’enllumenat nadalenc de la ciutat. A partir d’aquell dia es podrà veure tots els dies en que el comerç estigui obert: de dilluns a divendres a les 19 h i els dissabtes a les 19 h i a les 20 h. Els diumenges i dies festius en que el comerç obri (6, 7, 8, 14, 21 de desembre i 4 de gener) també és podrà veure en el seu horari habitual. Els únics dies en que no hi haurà projecció de mapping són el 30 de novembre, 25, 26 i 28 de desembre i 1 de gener.

Et pot interessar

Teatre 'FeNYa rai!' a càrrec de La Teca Teatre
Diumenge 8 de març, 19h
Reus
Llibre 'Regresar a China' de Carles Prado Fonts
Dimarts 25 de febrer, 19:30h
Reus
24a edició de Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya a Reus, 2020
Del 14 al 17 de maig
Reus
Cicle 'Mossegades de ciència' a Reus, 2020
Del 17 de gener al 12 de juny
Reus
4a edició del cicle de conferències Cambrils Pensa, 2020
Del 17 de gener al 19 de juny
Cambrils
Carnaval de Vila-seca, 2020
Del 21 al 25 de febrer
Vila-seca
Companyia Elèctrica Dharma, 2020
Divendres 21 de febrer, 21h
Reus