Fires i festes
,
2014
Del 4 al 21 de desembre
Plaça del Mercadal
Reus

Mercat de Nadal de Reus

El tradicional Mercat de Nadal de Reus obre al públic el dijous dia 4 de desembre a la plaça del Mercadal. El mercat romandrà obert fins el diumenge dia 21 de desembre, de 10:00 a 21:00h. Aquest any el Mercat amplia un dia més la seva durada i trasllada les seves dates, que ara són més a prop del dia de Nadal.

En aquesta edició hi participen un total de 16 expositors que ocuparan un total de 100 metres linials. Els participants són majoritàriament establiments de la ciutat i dos d'ells, procedeixen de localitats del Baix Camp. Alguns dies concrets, es compta amb la participació d'algunes associacions sense ànim de lucre de la ciutat.

Els productes ques es podran trobar en aquest mercat són molt variats, la majoria de caràcter artesanal, i tenen en comú que són propis de les festes que s'acosten: figures de pessebre, tions, llums, guarniments i decoracions per a la llar, alimentació, avets, plantes, lots de nadal... Un any més es podrà veure la tradicional caseta de fusta amb les aus que es serveixen als àpats de Nadal, i en la què també es realitzarà la venda de productes precuinats.

Aquest any la venda de productes d’alimentació típics de Nadal s'amplia i a més dels tradicionals torrons, les neules i les llaminadures, s'incorpora un estand de venda de vins i caves. Com a novetat, els visitants també trobaran una nova parada on podran comprar i degustar al mateix mercat caldo de Nadal, croquetes i gall rostit.

Per la compra de productes del Mercat de Nadal, els expositors obsequiaran a tots els clients amb butlletes per guanyar una cistella de productes. El sorteig es realitzarà el diumenge 21 de desembre, en tancar el Mercat.

  • imatge de control 1per1