AGENDA
Fires i festes
Mercat de Nadal Reus
2014
Del 4 al 21 de desembre
  • Reus
Plaça del Mercadal

Mercat de Nadal de Reus

El tradicional Mercat de Nadal de Reus obre al públic el dijous dia 4 de desembre a la plaça del Mercadal. El mercat romandrà obert fins el diumenge dia 21 de desembre, de 10:00 a 21:00h. Aquest any el Mercat amplia un dia més la seva durada i trasllada les seves dates, que ara són més a prop del dia de Nadal.

En aquesta edició hi participen un total de 16 expositors que ocuparan un total de 100 metres linials. Els participants són majoritàriament establiments de la ciutat i dos d'ells, procedeixen de localitats del Baix Camp. Alguns dies concrets, es compta amb la participació d'algunes associacions sense ànim de lucre de la ciutat.

Els productes ques es podran trobar en aquest mercat són molt variats, la majoria de caràcter artesanal, i tenen en comú que són propis de les festes que s'acosten: figures de pessebre, tions, llums, guarniments i decoracions per a la llar, alimentació, avets, plantes, lots de nadal... Un any més es podrà veure la tradicional caseta de fusta amb les aus que es serveixen als àpats de Nadal, i en la què també es realitzarà la venda de productes precuinats.

Aquest any la venda de productes d’alimentació típics de Nadal s'amplia i a més dels tradicionals torrons, les neules i les llaminadures, s'incorpora un estand de venda de vins i caves. Com a novetat, els visitants també trobaran una nova parada on podran comprar i degustar al mateix mercat caldo de Nadal, croquetes i gall rostit.

Per la compra de productes del Mercat de Nadal, els expositors obsequiaran a tots els clients amb butlletes per guanyar una cistella de productes. El sorteig es realitzarà el diumenge 21 de desembre, en tancar el Mercat.

Et pot interessar

Dia de la Dona, Reus, 2020
Del 26 de febrer al 26 de març
Reus
Teatre 'FeNYa rai!' a càrrec de La Teca Teatre
Diumenge 8 de març, 19h
Reus
Retrat d'Eduard Toda, pioner en egiptologia i el redescobridor de l'alguerès
Dijous 27 de febrer, 19:30h
Reus
24a edició de Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya a Reus, 2020
Del 14 al 17 de maig
Reus
Cicle 'Mossegades de ciència' a Reus, 2020
Del 17 de gener al 12 de juny
Reus
4a edició del cicle de conferències Cambrils Pensa, 2020
Del 17 de gener al 19 de juny
Cambrils
Diumenge 1 de març
Sant Llorenç de la Muga