Espectacles
,
2014
Dissabte 8 de novembre, 20h
La Palma
Reus

Quarts de Teatre

El proper dissabte 8 de novembre, al recinte de La Palma, podreu tornar a viure una altra sessió de Quarts de Teatre, una activitat organitzada conjuntament per Les Artistes Locals i Perejil's Sounds. Serà a partir de les 19h que podreu fer-hi cap per tal d'aconseguir-ne les entrades mentre que el primer passi començarà a les 20:30h.

Quarts de Teatre és a mig camí entre una mostra i una marató de propostes de microteatre maridades amb les suculentes tapes de la Cuinetes i que acaba sempre amb un lliurament de guardons més aviat tronat.

En aquesta ocasió, les obres escollides pel jurat han estat: 'Casa con verja', 'Que algú apagui el llum', 'Reset' i 'Urgències històriques'.

'Casa con verja' es podrà veure a la sala 1, és una sàtira sobre l'art contemporani proposada per Almudena Vázquez i interpretada per Marta Romero i Miquel García Borda. 'Que algú apagui el llum' és la curiosa història amorosa que ens proposa la companyia Reial Canina, de la mà de la Sílvia Navarro i el Lluís Garrido i interpretada per Júlia Santacana i Lluís Marquès a la sala 2.

A la sala 3 i dirigits per Xavi Morató, podreu veure al Bernat Cot i la Núria Cuyas amb 'Reset', una obra d'Ariadna Ferrer. I a la sala 4, i per segona vegada a la mostra, la companyia Acara-Perro ens proposa 'Urgències històriques', interpretada per Adrià Díaz i Pau Ferran sota la direcció de Santi Monreal.

Tota l'activitat es desenvolupa al recinte de La Palma de Reus, que inclou el Casal Joves de Reus, al qual podreu accedir-hi per la porta del Passeig Mata, on us trobareu el servei de bar-restaurant i la taquilla. El donatiu per obra és de 3 euros i de 10 euros pels packs proposats de les quatre obres.

 

  • imatge de control 1per1