Música
,
2016
Dijous 6 d'octubre, 23 h
L'Absenta
Reus

Roc Puig

Després d’un EP homònim editat fa quatre anys, Foc i Cendra és el segon treball i primer llarga durada de Roc Puig. Un disc madur i reflexiu que neix de la persistència i la fe en unes cançons que, com tantes vegades passa,  van estar a punt de quedar-se en un calaix.

Deu noves cançons que parlen de veritats i integritat. D’aixecar-se després de caure . De revifar la flama. De situacions reals i de com es pot sentir una persona davant d’aquestes situacions. Vestides de rock quan és necessari com a Foc i Cendra, Inconscient o Eterns; de tendresa i emoció a El Pont  Te’n vas i plenes de llum com a Brilla o La innocència ha tornat.

La producció musical del disc ha anat a càrrec de Jofre Bardagí i l’enregistrament i mescla de les cançons s’han realitzat als Estudis La Vall de Santa Eulàlia de Ronçana per part de Marc Martín

Foc i Cendra compta amb col·laboracions de luxe com la de Pemi Rovirosa de Lax’n’Busto (guitarra a Inconscient), Àngel Valentí de Glaucs (bateries) Àlexandre Rexach de Glaucs (slide a Brilla i La innocència ha tornat) i el mateix Jofre Bardagí (pianos, hammonds i guitarres). Completen la banda d’estudi Pepe García a les guitarres i Jaume Surroca al baix.

El senzill escollit per a presentar Foc i Cendra es la cançó homònima que dona títol al disc. Curiosament, aquesta va ser l’última cançó que es va escriure i, finalment, és la que l’obre i ens endinsa a la resta del treball.

  • imatge de control 1per1