Música
,
2016
Dissabte 5 de març, 00 h
Cal Massó
Reus

Silent Disco

Silent Disco és una activitat pionera al territori que suposa una forma única d’experimentar la música. El públic assistent pot gaudir de la música a través d’uns auriculars sense fil mentre que l’espai on es realitza la festa queda en el més absolut silenci. El fet que el so sigui a través dels auriculars fa que el públic pugui gaudir de la millor qualitat de so estèreo sigui on sigui. A la barra, davant de l’escenari, al fons …
El públic assistent podrà gaudir de dues sessions musicals en paral·lel de tal forma que serà ell que decidirà quina vol escoltar i quan la vol escoltar.
 
La música
Dj’s Makoki & John J Noils seran els Dj’s responsables de fer ballar a tot el públic de la Silent Disco. Cadascú d’ells oferiran una sessió molt diferents aen quan al gènere muscial perquè siguin els assistents qui puguin escollir entre les dues propostes.
 
Dj’s Makoki & John J Noils ens oferiran un repertori de la millor música disco, funky i house.
 
Dj Daniel B. (aka DANIELektro) repassarà grans clàssics de la música electrònica.
 
Les entrades
Les entrades tenen un cost de 3€ i inclouen una consumició i els auriculars necessaris per gaudir de la festa. Com que el nombre d’auriculars són limitats, només podran entrar les 200 primeres persones que adquireixin l’entrada. Per aquest motiu es recomana a tothom que vulgui assistir-hi que compri les entrades de forma anticipada a través del web de Entradium.com. També es podran comprar a partir de les 23.30h, a l’entrada del Cal Massó si queden entrades disponibles.
  • imatge de control 1per1