Espectacles
,
2017
Dissabte 4 de març, 21h
Teatre Bartrina
Reus

Teatre 'La desaparició de Wendy'

Direcció: Oriol Broggi
Interpretació: Joan Anguera, Diana Gómez, Mar del Hoyo, Antònia Jaume, Xavier Ripoll, Josep Sobrevals i Armand Villén
Músic: Carles Pedragosa

Una producció de la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia amb el suport de l’Institut Català d’Empreses Culturals (ICEC). Amb la col·laboració de Teatres Amics i Transversal (Teatre Auditori de Granollers, Atrium de Viladecans, Teatre Auditori de Sant Cugat, L’Atlàntida de Vic, Teatre Kursaal de Manresa, Teatre Bartrina de Reus, Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa, Teatre Monumental de Mataró, Teatre Municipal de Girona, Teatre Principal d’Olot), Teatre de Manacor i Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada.

Una companyia de teatre està a punt de començar la representació infantil de l’obra Peter Pan, però un problema amb els decorats els obliga a fer un canvi sobtat de repertori i caldrà distorsionar una mica l’argument.

La desorientació dels actors, que s’han quedat sense el seu personatge o han d’improvisar noves situacions dramàtiques, amb les constants interrupcions del fil argumental que se’n deriven, permet agafar distància respecte de la història que es volia explicar i fa que emergeixin totes les contradiccions pròpies dels contes i els mites de la nostra infantesa.

La desaparició de Wendy és un joc pervers sobre els records, l’experiència, la moral i l’imaginari col·lectiu a través de l’homenatge al teatre com a espai per a la il·lusió i la màgia compartida.

Preu entrada: 20€, 15€ i 12€
 
Més informació: 
www.teatrebartrina.cat
 
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1