AGENDA
Espectacles
Revolta de bruixes
2017
Dissabte 18 de febrer, 21h
  • Reus
Teatre Bartrina

Teatre 'Revolta de bruixes' de Benet i Jornet

Direcció: Juan Carlos Martel Bayod
Interpretació: Chantal Aimée, Clàudia Benito, Raquel Ferri Dolors, Àurea Márquez, Xicu Masó, Andrea Ros, Júlia Truyol Rita

Una producció del Teatre Lliure amb la Jove Kompanyia

La història de Revolta de bruixes narra tot allò que succeeix a sis dones i un home en el transcurs d’una nit de lluna plena. Elles componen la brigada encarregada de la neteja diària d’uns grans locals de caràcter despersonalitzat; ell s’ocupa de la vigilància i control nocturn d’aquests mateixos locals. Les dones tenen un problema comú, col·lectiu, que les enfrontarà amb el vigilant, però aquest problema és gairebé l’única cosa que les uneix, i és per això que la diminuta i domèstica revolta que sobrevé pot agafar aviat uns camins inesperats.

Amb termes manllevats del tarot podríem dir que, a les forces del dia, s’hi oposaran les forces de la nit; a l’emperadriu s’hi enfrontarà la papessa; a un concepte racional de la vida, una visió irracional de les forces que regeixen el nostre destí. De mica en mica, cobren importància i s’interfereixen entre si el problema dels límits de la intel·ligència humana, el problema de l’esquinçament interior que pot produir la passió amorosa, el problema de la por davant el dolor i la mort; tots ells acabaran per ser elements decisius en una lluita el resultat de la qual, al final de l’obra, no pot ser res més que provisional. Mentre, al marge de la batalla, però incidint en ella, la imaginació, l’instint de la vida, que ens presenten potser una alternativa. No es pretén donar respostes gaire contundents.

Només plantejar unes angoixades qüestions, recordar alguns aspectes de la crisi ideològica que viu el nostre entorn, intentar l’anàlisi de per què, inesperadament, els bruixots tornen i es fan amb el poder.

Preu entrada: 20€, 15€ i 12€

Més informació: 
www.teatrebartrina.cat

Et pot interessar

Ruta teatralitzada del vermut de Reus
Dissabte 2 de juny, 12h
Reus
El comediant
Dissabte 7 d'abril, 21h
Figueres
Barbes de balena
Dissabte 7 d'abril, 21h
Valls
Demarco Flamenco
Divendres 27 d'abril, 21:30h
Tarragona
Bruno Oro - Immortal
Dissabte 21 d'abril, 21h
Falset
Othelo
Dissabte 12 de maig, 20:30h
Lleida
Teatre 'El testimoni' - Teatre Centre d'Arbúcies
Dissabte 7 d'abril, 21h
Bescanó