Espectacles
,
2016
Dissabte 15 d'octubre, 18h i 21:30h
Teatre Fortuny
Reus

Tribut a The Alan Parson's Project

Després de l'èxit assolit amb el Tribut a Deep Purple l'any 2014, La Unió Filharmònica d'Amposta presenta un altre espectacle com és el Tribut a The Alan Parsons Project, grup referent del rock progressiu a la dècada dels 70 i 80. La part simfònica d'aquest Tribut anirà a càrrec de la Banda de Música de La Unió Filharmònica d'Amposta, fusionada amb un grup de rock i quatre cantants.

El rock progressiu és un subgènere musical que va sorgir als anys 70 amb la voluntat de donar al rock més pes i credibilitat artística. Unes cançons més elaborades tan a nivell musical, amb elements del jazz, del mon simfònic, incorporacions electroacústiques o també sorollisme, com d'unes lletres de contingut filosòfic i de reflexió humana universal.

El  Tribut a The Alan Parsons Project  és un espectacle visual i musical que sorprèn gratament a tothom. En aquest tribut es fa un repàs als millors temes de la primera època d’Alan Parsons, en concret als àlbums publicats entre 1978 i 1982 i la seva posada en escena compta amb la presència de quasi cent músics damunt l'escenari.

PROGRAMA
Introducció
Pyramid (1978): Voyager*, What goes up*,The eagle will rise again.
Eve (1979): Lucifer.
The Turn of a friendly card (1980): Maybe a price to pay , Time, The turn of a friendly card*, Snake eyes*, Ace of swords*, Nothing left to lose*, The turn of a friendly card II.
Eye in the sky (1982): Sirius*, Eye in the sky, Silence and I, You're gonna get your fingers burned, Old and wise.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció: Carles Royo i Baiges
Veus: Anna Chiva, Sara Waller, Carles Casòliva, Josep Blanquet Teclats: Miguel Àngel Zaragozà Guitarres: Joan Miró, Paco Prieto Baix: Pako Recio Bateria: Josep Jordà
Banda de música de la Societat Musical La Unió Filharmònica d'Amposta
Il·luminació i sonorització: Tot Sona
Il·luminació: David Gironès, Ramon Gil
Producció audio-visual: Josep Maria Juncosa
Tècnic de so: Raül Ventura

Durada: 1 hora i 30 minuts sense entreacte

Preu: 15 i 25€

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1