Arts
,
2014
20 i 21 de setembre
Vapor Lab
Reus

Vapor Lab 1er aniversari

El coworking Vapor Lab, situat al carrer Sant Serapi, celebra el seu primer aniversari i és per aquesta raó que aquest cap de setmana, dissabte 20 i diumenge 21, s’organitzaran diverses activitats per tots els públics al mateix espai.

L’acte central serà una pintada a la paret del carrer Sant Serapi davant del local de Vapor Lab, convidant a la participació a tots els ciutadans que vulguin intervenir en la realització d’un mural que embellirà un mur degradat del barri, contribuint així a millorar la seva relació i identificació amb la ciutat. Durant el dissabte 20 qualsevol persona podrà col·laborar en la pintada col·lectiva que serà coordinada per artistes al mur i grafiters.

D’altra banda, durant tot el cap de setmana, hi hauran altres propostes per a tot tipus de públic. Un mercadet artesanal multidisciplinari, amb la participació de dissenyadors, artistes visuals, artesans etc que tindran l’oportunitat d’exposar els seus treballs i productes i posar-los a la venda. També comptaran amb un mapping interactiu, amb la col·laboració de Tecnoespai, que consisteix en l’aplicació de la tècnica 3D que permet
donar una il·luminació i un relleu virtual en la superfície d’un objecte.

Pel que fa a les activitats de dissabte 20 es realitzarà una sortida en bicicleta per fer un recorregut per les fumeres i el Reus industrial. Bicicamp ens acostarà a aquests gegants de maó que encara avui són testimonis d’un passat industrial de la ciutat. L’horari d’aquesta activitat és de 9.30 a 12h i té una inscripció prèvia amb un preu simbòlic de 2€ (a www.vaporlab.cat). De 13h a 14h l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis-Fraga presentarà un mostra de danses urbanes del seus grups de competició, amb estils com el Hip hop i el Break Dance. Al vespre, de 20 a 21:30h es realitzarà una performance de moda, música, vídeo i fotografia anomenada Rephoinîx. Aquesta és una visió més àmplia i global del procés creatiu de la moda amb el punt d’intersecció amb altres disciplines.

El diumenge 21 es realitzaran dues activitats més. Primerament, hi haurà un gimcana infantil organitzada per Tecnoespai, empresa que treballa per fomentar la ciència i la tecnologia de forma didàctica a petits i joves, i organitzaran una gimcana per a totes les edats i té una inscripció prèvia amb un preu simbòlic de 2€ (a www.vaporlab.cat). Per últim, i gràcies a Vermut Miró, finalitzaran l’aniversari amb una vermutada per a tots els participants de la festa i l’horari serà de 13h a 14:30h.

Vapor Lab i els col·laboradors de l’aniversari us conviden a participar a les activitats i venir a conèixer l’espai!!

  • imatge de control 1per1