,
18/07/2016
Vídeos
Un dels terrats mítics del Barri Gaudí

El Barri Gaudí de Reus, en un videoclip de ressò internacional

Si busquem un grup estatal que hagi captivat darrerament el públic internacional, de seguida ens apareixerà el nom de Hinds. Aquest grup format per 4 noies de Madrid, i que compta amb milions de visites als seus vídeos de Youtube, ha saltat a la fama mundial i ha actuat als festivals de música independents més reconeguts del món i, fins i tot, va aparèixer fa poc al Late Show d'Stephen Colbert

Fa uns dies, Hinds estrenaven el videoclip del seu últim single 'Warts' que, per sorpresa dels que coneixem el Camp de Tarragona, està enregistrat en part als edificis del Barri Gaudí de Reus dissenyats per l'arquitecte Ricard Bofill al 1964. Així doncs podrem veure els seus protagonistes caminar i levitar, per alguns dels racons més emblemàtics d'aquest conjunt residencial que destaca per les seves formes i colors. Mireu i gaudiu de la comunió d'arquitectura i música.
 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audiovisuals del Camp de Tarragona! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb les nostres comarques que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

19/07/2019
Projectada per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, la Casa Navàs és per la seva singularitat un dels millors exemples del Modernisme a nivell europeu.
15/09/2018
Plats de tres dies per rentar / Nits d’amanides per sopar / Hauria de dormir però avui les hores poc a poc perforen / aquest llit ple de racons per escalfar.
23/02/2018
Siurana, un dels paratges més internacionals del Priorat, serà avaluat per la UNESCO per esdevenir Patrimoni de la Humanitat.
13/02/2018
Amb la pedrera d’alabastre la Coma-Ral de Sarral com escenari, el vídeodansa 'Quadrant', produït per DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral i DansPXL, vol reflexionar sobre la dualitat femenina i masculina i la lluita de poders que aquesta co
15/11/2017
Terra d'espiritualitat, de valors ancestrals i d'esperit cooperatiu.
31/10/2017
'No hi ha estop' és la nova aposta de La Soul Machine, extret del disc 'Una nota a la nevera'.
20/10/2017
"Naixem innocents, ignorants del pes de la culpa. Res ni ningú ens pot prendre aquesta innocència. Perdre-la és el preu de l’experiència de viure.