,
15/02/2016
Vídeos
Foto:
cedida

El psicodèlic primer videoclip de The Krav Maga

Fa uns dies us presentàvem el nou disc del jove grup The Krav Maga vigents guanyadors del DO TGN. Avui els reusencs han estrenat el seu primer videoclip de la cançó ‘Tsunami’, que ha anat a càrrec de la productora audiovisual reusenca Acid Factory. Com totes les lletres del disc estan plenes de referències a la natura, el seu director, Víctor Rubio ha volgut fer el mateix amb el clip. A més, ha estat enregistrat en molts indrets del Camp de Tarragona, Catalunya, l’Estat i, fins i tot, Alemanya. Aquí us deixem aquest videoclip tan lisèrgic que hem caçat.

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audiovisuals del Camp de Tarragona! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb les nostres comarques que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

19/07/2019
Projectada per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, la Casa Navàs és per la seva singularitat un dels millors exemples del Modernisme a nivell europeu.
15/09/2018
Plats de tres dies per rentar / Nits d’amanides per sopar / Hauria de dormir però avui les hores poc a poc perforen / aquest llit ple de racons per escalfar.
23/02/2018
Siurana, un dels paratges més internacionals del Priorat, serà avaluat per la UNESCO per esdevenir Patrimoni de la Humanitat.
13/02/2018
Amb la pedrera d’alabastre la Coma-Ral de Sarral com escenari, el vídeodansa 'Quadrant', produït per DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral i DansPXL, vol reflexionar sobre la dualitat femenina i masculina i la lluita de poders que aquesta co
15/11/2017
Terra d'espiritualitat, de valors ancestrals i d'esperit cooperatiu.
31/10/2017
'No hi ha estop' és la nova aposta de La Soul Machine, extret del disc 'Una nota a la nevera'.
20/10/2017
"Naixem innocents, ignorants del pes de la culpa. Res ni ningú ens pot prendre aquesta innocència. Perdre-la és el preu de l’experiència de viure.