,
12/04/2016
Vídeos
Els Avencs de la Febró és un dels escenaris del videoclip

Els Segonamà mostren alguns dels encants naturals del nostre territori en el seu primer videoclip

El grup musical Segonamà, format per gent de Reus, Vinyols i els Arcs, Les Borges del Camp, Riudoms o Roquetes entre d'altres, acaba de presentar el seu primer videoclip per la cançó 'Desplega la vela' del seu disc de debut 'Endinsa't' que publicaran el proper 29 d'abril. El videoclip, que ha anat a càrrec de la productora reusenca Acid Factory, ha estat enregistrat a Girona, Lleida, Barcelona i Tarragona, però també en altres indrets del Camp de Tarragona que segur que molts de vosaltres podreu reconèixer, com els Avencs i els Gorgs de la Febró o la Mussara.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audiovisuals del Camp de Tarragona! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb les nostres comarques que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

19/07/2019
Projectada per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, la Casa Navàs és per la seva singularitat un dels millors exemples del Modernisme a nivell europeu.
15/09/2018
Plats de tres dies per rentar / Nits d’amanides per sopar / Hauria de dormir però avui les hores poc a poc perforen / aquest llit ple de racons per escalfar.
23/02/2018
Siurana, un dels paratges més internacionals del Priorat, serà avaluat per la UNESCO per esdevenir Patrimoni de la Humanitat.
13/02/2018
Amb la pedrera d’alabastre la Coma-Ral de Sarral com escenari, el vídeodansa 'Quadrant', produït per DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral i DansPXL, vol reflexionar sobre la dualitat femenina i masculina i la lluita de poders que aquesta co
15/11/2017
Terra d'espiritualitat, de valors ancestrals i d'esperit cooperatiu.
31/10/2017
'No hi ha estop' és la nova aposta de La Soul Machine, extret del disc 'Una nota a la nevera'.
20/10/2017
"Naixem innocents, ignorants del pes de la culpa. Res ni ningú ens pot prendre aquesta innocència. Perdre-la és el preu de l’experiència de viure.