,
16/06/2016
Vídeos

La Cucafera de Reus ja té cançó i videoclip!

Arriben les Festes Majors i, entre altres coses, aviat podrem gaudir dels balls dels diferents elements festius. A Reus, fa dos anys, va néixer la Cucafera de Reus, un element creat per l'AMPA de l'Escola Els Ganxets, que ara acaba de presentar 'La cançó de la Cucafera' i el seu corresponent videoclip; en la qual la podem veure ballar a la plaça del Mercadal de Reus envoltada dels seus portadors i d'un bon grapat de nens del centre.

La cançó ha estat composada per Íngrid Camplà i produïda pel músic Marc Sendra, mentre que el vídeo ha anat a càrrec de la productora reusenca Acid Factory. Si voleu sentir com la Cucafera fa petar les dents no us perdeu aquest clip!
 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audiovisuals del Camp de Tarragona! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb les nostres comarques que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

19/07/2019
Projectada per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, la Casa Navàs és per la seva singularitat un dels millors exemples del Modernisme a nivell europeu.
15/09/2018
Plats de tres dies per rentar / Nits d’amanides per sopar / Hauria de dormir però avui les hores poc a poc perforen / aquest llit ple de racons per escalfar.
23/02/2018
Siurana, un dels paratges més internacionals del Priorat, serà avaluat per la UNESCO per esdevenir Patrimoni de la Humanitat.
13/02/2018
Amb la pedrera d’alabastre la Coma-Ral de Sarral com escenari, el vídeodansa 'Quadrant', produït per DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral i DansPXL, vol reflexionar sobre la dualitat femenina i masculina i la lluita de poders que aquesta co
15/11/2017
Terra d'espiritualitat, de valors ancestrals i d'esperit cooperatiu.
31/10/2017
'No hi ha estop' és la nova aposta de La Soul Machine, extret del disc 'Una nota a la nevera'.
20/10/2017
"Naixem innocents, ignorants del pes de la culpa. Res ni ningú ens pot prendre aquesta innocència. Perdre-la és el preu de l’experiència de viure.