,
07/03/2016
Vídeos
Un fotograma del curtmetratge

S'estrena "Camises cap al cel", el curt casteller enregistrat a Valls

Avui s'estrena oficialment 'Camises cap al cel' als Cinesa Diagonal de Barcelona. Aquest curtmetratge de ficció sobre el món casteller, que és obra del vallenc Jordi Ferré, a més d'estar enregistrat a Valls, ha comptat amb la presència de diferents actors i actrius del Camp de Tarragona. Entre el repartiment del curt hi trobem a Violant Llopis, Quim Torrell, Biel Duran, Joan Martínez, Clara Cervera i Ricard Farré.

Abans de veure el curt, podeu tornar a llegir l'entrevista que li vam fer al seu director ara fa un parell d'anys quan s'estava enregistrant, o bé podeu veure el tràiler que us hem caçat!:
 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audiovisuals del Camp de Tarragona! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb les nostres comarques que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

19/07/2019
Projectada per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, la Casa Navàs és per la seva singularitat un dels millors exemples del Modernisme a nivell europeu.
15/09/2018
Plats de tres dies per rentar / Nits d’amanides per sopar / Hauria de dormir però avui les hores poc a poc perforen / aquest llit ple de racons per escalfar.
23/02/2018
Siurana, un dels paratges més internacionals del Priorat, serà avaluat per la UNESCO per esdevenir Patrimoni de la Humanitat.
13/02/2018
Amb la pedrera d’alabastre la Coma-Ral de Sarral com escenari, el vídeodansa 'Quadrant', produït per DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral i DansPXL, vol reflexionar sobre la dualitat femenina i masculina i la lluita de poders que aquesta co
15/11/2017
Terra d'espiritualitat, de valors ancestrals i d'esperit cooperatiu.
31/10/2017
'No hi ha estop' és la nova aposta de La Soul Machine, extret del disc 'Una nota a la nevera'.
20/10/2017
"Naixem innocents, ignorants del pes de la culpa. Res ni ningú ens pot prendre aquesta innocència. Perdre-la és el preu de l’experiència de viure.