,
18/10/2015
Vídeos

Vídeo de Fermín Muguruza i Tex & Sun Flower Seed a Lo Submarino de Reus

Era un secret a veus. Tot i que el concert anunciava la presència d’un grup i d’un artista ‘sorpresa’, tots aquells que el passat dijous van congregar-se a Lo Submarino de Reus ja sabien que en algun moment de la nit apareixeria el músic basc Fermín Muguruza. I així va ser. Els encarregats d’obrir foc, després de l’obertura a càrrec de dj Aka Davo, van ser els japonesos Tex & Sun Flower Seed, la banda que toca amb Muguruza en les seves actuacions al país nipó i la mateixa que divendres el va acompanyar al Festival Esperanzah de Barcelona. Després de la seva actuació, poc abans de les 12 de la nit, tornaven a l’escenari amb l’exlíder de Kortatu i Negu Gorriak. 
 
Conjuntament van interpretar en seixanta minuts un repertori amb la majoria d’èxits de la trajectòria del músic. Des del ‘Dub Manifest’ a l’‘En la línea del frente’ o el popular ‘Sarri Sarri’. Cançons que no cal ni dir que van entusiasmar des del primer minut un públic que no volia perdre’s l’ocasió de veure de ben a prop un dels músics bascs més influents, gairebé en un concert exclusiu. 
 
La festa, batejada amb el nom de ‘Radical Music Network’, va seguir amb la presència de l’altre grup sorpresa de la nit, els ebrencs Xeic! que tot just es troben tancant un any pletòric amb més de 50 concerts a les seves esquenes. Entremig, i en acabar la música en directe, va ser el torn dels dj’s Txako, Doc.Koyamantado i OGT.
 
 
Com a curiositat, el mateix Muguruza va explicar que Tex & Sun Flower Seed ja tocava alguna de les seves cançons abans de conèixer-lo i treballar plegats. Un exemple, n’és la cançó d'aquest vídeo, un dels clàssics de Kortatu.
 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audiovisuals del Camp de Tarragona! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb les nostres comarques que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

19/07/2019
Projectada per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, la Casa Navàs és per la seva singularitat un dels millors exemples del Modernisme a nivell europeu.
15/09/2018
Plats de tres dies per rentar / Nits d’amanides per sopar / Hauria de dormir però avui les hores poc a poc perforen / aquest llit ple de racons per escalfar.
23/02/2018
Siurana, un dels paratges més internacionals del Priorat, serà avaluat per la UNESCO per esdevenir Patrimoni de la Humanitat.
13/02/2018
Amb la pedrera d’alabastre la Coma-Ral de Sarral com escenari, el vídeodansa 'Quadrant', produït per DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral i DansPXL, vol reflexionar sobre la dualitat femenina i masculina i la lluita de poders que aquesta co
15/11/2017
Terra d'espiritualitat, de valors ancestrals i d'esperit cooperatiu.
31/10/2017
'No hi ha estop' és la nova aposta de La Soul Machine, extret del disc 'Una nota a la nevera'.
20/10/2017
"Naixem innocents, ignorants del pes de la culpa. Res ni ningú ens pot prendre aquesta innocència. Perdre-la és el preu de l’experiència de viure.