,
14/06/2015
Vídeos

Vídeo promocional de la Cercavila de Foc de la Nit de Sant Joan a Tarragona

Com en tants d'altres municipis, a Tarragona els elements de foc ja comencen a escalfar-se per viure una revetlla de Sant Joan d'allò més moguda. En aquest cas, a partir de les 23 h, començarà la Cercavila de Foc, des de la plaça de les Cols fins el Teatre Tarragona, amb la participació del Ball de Diables de Tarragona, el Drac de Sant Roc, el Bou, la Vibria, els Diables Voramar del Serrallo i el Griu, a més dels Diables del Morell i de la Colla de Diables de les Borges del Camp, com a convidats.

Per acabar de calentar encara més l'ambient, aquí us deixem amb el vídeo promocional oficial d'aquest correfoc, penjat al YouTube aquest mateix cap de setmana.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audiovisuals del Camp de Tarragona! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb les nostres comarques que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

19/07/2019
Projectada per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, la Casa Navàs és per la seva singularitat un dels millors exemples del Modernisme a nivell europeu.
15/09/2018
Plats de tres dies per rentar / Nits d’amanides per sopar / Hauria de dormir però avui les hores poc a poc perforen / aquest llit ple de racons per escalfar.
23/02/2018
Siurana, un dels paratges més internacionals del Priorat, serà avaluat per la UNESCO per esdevenir Patrimoni de la Humanitat.
13/02/2018
Amb la pedrera d’alabastre la Coma-Ral de Sarral com escenari, el vídeodansa 'Quadrant', produït per DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral i DansPXL, vol reflexionar sobre la dualitat femenina i masculina i la lluita de poders que aquesta co
15/11/2017
Terra d'espiritualitat, de valors ancestrals i d'esperit cooperatiu.
31/10/2017
'No hi ha estop' és la nova aposta de La Soul Machine, extret del disc 'Una nota a la nevera'.
20/10/2017
"Naixem innocents, ignorants del pes de la culpa. Res ni ningú ens pot prendre aquesta innocència. Perdre-la és el preu de l’experiència de viure.