,
18/12/2014
Vídeos

Vídeos de Mazoni dalt i baix de l'escenari del Bartrina de Reus dins El Ressupó de Tardor

Avui fa una setmana Mazoni actuava al Teatre Bartrina de Reus dins el cicle El Ressupó de Tardor, quatre anys més tard de la darrera vegada que va visitar la ciutat, tal com ell mateix va recordar durant un parell de vegades al llarg del concert. Una actuació on Jaume Pla i la seva banda presentaven el disc 'Sacrifiqueu la princesa', i on no van faltar dues cançons interpretades 'a pèl' al bell mig de la platea del teatre, tal com ja l'hem vist fer en altres dels concerts de la seva gira.

Aquí podeu veure 'Magranes molt' en acústic entre el públic del Bartrina i 'El crit II (Metafísica)', una de les peces del seu darrer treball:
 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audiovisuals del Camp de Tarragona! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb les nostres comarques que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

19/07/2019
Projectada per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, la Casa Navàs és per la seva singularitat un dels millors exemples del Modernisme a nivell europeu.
15/09/2018
Plats de tres dies per rentar / Nits d’amanides per sopar / Hauria de dormir però avui les hores poc a poc perforen / aquest llit ple de racons per escalfar.
23/02/2018
Siurana, un dels paratges més internacionals del Priorat, serà avaluat per la UNESCO per esdevenir Patrimoni de la Humanitat.
13/02/2018
Amb la pedrera d’alabastre la Coma-Ral de Sarral com escenari, el vídeodansa 'Quadrant', produït per DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral i DansPXL, vol reflexionar sobre la dualitat femenina i masculina i la lluita de poders que aquesta co
15/11/2017
Terra d'espiritualitat, de valors ancestrals i d'esperit cooperatiu.
31/10/2017
'No hi ha estop' és la nova aposta de La Soul Machine, extret del disc 'Una nota a la nevera'.
20/10/2017
"Naixem innocents, ignorants del pes de la culpa. Res ni ningú ens pot prendre aquesta innocència. Perdre-la és el preu de l’experiència de viure.