,
21/05/2015
Fotografia
Foto:
Gerard Martí

FOTOS: Joan Dausà al Convent de les Arts d'Alcover

El passat diumenge 17 de maig Joan Dausà va presentar el seu directe a l'emblemàtic Convent de les Arts d'Alcover, un escenari magnífic per gaudir d'unes cançons plenes de sentiment extretes dels tres CD's de l'autor: 'Jo mai mai', 'Barcelona nit d'estiu' i 'On seràs demà'. Em un espai, ple de gom a gom, l'artista es va atrevir a fer broma de les seves pròpies cançons 'dramàtiques'. Considera que és essencial per a les persones parlar, en aquest cas cantar, sobre allò que a vegades no volem ni pensar. El músic va interactuar sovint amb un públic entregat, per explicar les seves cançons, per reivindicar la música com a cultura, o per dir, fins i tot, el resultat del Barça als assistents. Tot plegat, una agradable estona pels alcoverencs i persones dels voltants que van assistir al concert i que difícilment oblidaran!

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Gerard Martí Roig és un fotògraf reusenc amant de la cultura. El seu àmbit principal és la fotografia d’espectacles i dins aquest terreny ha retratat tota mena d’artistes del panorama musical català i muntatges de dansa i teatre. Tot i això, també es dedica al reportatge social, artístic i cada cop més al món de la moda.

21/05/2015
El passat diumenge 17 de maig Joan Dausà va presentar el seu directe a l'emblemàtic Convent de les Arts d'Alcover, un escenari magnífic per gaudir d'unes cançons plenes de sentiment extretes dels tres CD's de l'autor: 'Jo mai ma
04/02/2015
La Pegatina (Lo Submarino de Reus, 29/01/15)  
10/12/2014
La Soul Five (Absenta de Reus, 05/12/14)  
27/10/2014
Fotos del XVII Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual COS de Reus que va tenir lloc entre el 23 i el 26 d'octubre.